Băuţi şi fără permis, la volan pe drumurile din judeţ

Adriana Clej

Poliţiştii din Haţeg au dat semnale de oprire către un autoturism care circula pe D.N. 66, pe raza oraşului Haţeg. Dar cel aflat la volan a ignorat semnalele poliţiştilor, continuându-şi drumul în direcţia Petroşani. Oamenii legii au pornit în urmărirea autoturismului, care a fost oprit, într-un final, pe raza comunei Sântămăria-Orlea. La volanul maşinii se afla un tânăr de 25 de ani, din Petroşani, care nu avea dreptul să conducă autovehicule pe drumurile publice, deoarece avea permisul suspendat.

Un tânăr de 28 de ani, din Hunedoara, care conducea un moped neînmatriculat prin municipiu, a fost oprit de poliţiştii rutieri, care au constatat că acesta nu avea permis de conducere, iar în urma testării, a prezentat o concentraţie de 0,72 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la U.P.U. Hunedoara, pentru recoltarea de probe biologice necesare stabilirii alcoolemiei.
Tot în Hunedoara, poliţiştii rutieri au oprit în trafic un tânăr de 27 de ani, aflat la volanul unui autoturism. Deşi circula prin oraş fără să se sinchisească, acesta nu avea permis de conducere.
Şi poliţiştii Compartimentului Rutier Aninoasa au oprit în trafic, pe DN 66, în zona Livezeni, un autoturism condus de un petroşănean de 21 de ani, care nici el nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.