Băut bine, bătut măr şi cu telefonul luat

3 septembrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

04 la baute

Mihai Leonard

Un bărbat din Petrila este cercetat de poliţişti, după ce amicul său, Ion S., din aceeaşi localitate, l-a reclamat că acesta l-a deposedat prin violenţă de un telefon mobil, în valoare de 150 de lei.
De fapt, Ion S. s-a încins la băute cu amicul său, Octavian D.,  acasă la acesta din urmă. După ce s-a cherchelit bine, gazda şi-a adus aminte că Ion S. îi era dator cu 50 de lei de mai multă vreme şi i-a cerut să-i restituie datoria. Ion S., şi el mangă de beat, n-a recunoscut nimic. Dar, oricum, acesta nu mai avea nici o leţcaie la el. Văzând că amicul său de pahar nu recunoaşte că-i este dator, pe Octavian D. l-au apucat pandaliile şi a început să-i care pumni în cap lui Ion S., până l-a făcut K.O. Apoi, ca să fie sigur că-şi recuperează banii, i-a „confiscat” acestuia telefonul mobil. După care, şi-a văzut mai departe de băutură.
Cum a scăpat din pumnii ortacului, Ion S. a zbughit-o din casa acestuia, ducându-se aţă la Poliţie, unde l-a reclamat pe tovarăşul său de pahar că i-a luat telefonul, după ce mai întâi la bumbăcit bine. Poliţiştii l-au dus pe om la spital, unde medicii i-au acordat îngrijiri, punându-i şi diagnosticul „politraumatism facial, contuzie arcadă stângă”.
Telefonul a fost recuperat şi restituit proprietarului, iar Octavian D. este cercetat în libertate, pentru tâlhărie.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Plătesc intrarea la meci

Partida pe care favoriţii lor o vor susţine sâmbătă cu Minerul Lupeni pe teren propriu va rămâne în memoria suporterilor...

Cai ucişi fără milă

Mai mulţi proprietari de cai din Orăştie s-au trezit cu animalele omorâte sau bătute fără milă. Oamenii cred că unul...

Ridzi şi Vladu, în staff-ul de campanie al PDL

PDL Hunedoara a început pregătirile pentru campania electorală şi este decis să câştige alegerile prezidenţiale, adică să obţină cel mai...

Închide