Bătrân de 80 de ani suspectat de poliţişti că ar fi agresat sexual o fetiţă de 6 ani

7 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

       Un bătrân de 80 de ani, din comuna Buceş ,este suspectat că a agresat sexual o fetiţă de doar şase ani, a anunţat IPJ Hunedoara.
Octogenarul este cercetat în stare de libertate. Oamenii legii susţin că bătrânul,care este vecin cu familia fetei, ar fi profitat, în urmă cu două luni, de minoră, aflându-se cu ea acasă la el, în timp ce părinţii fetiţei se aflau la muncă, pe câmp.
Potrivit comisarului Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, agresiunea sexuală n-a fost reclamată de părinţii copilei, ci a fost aflată de oamenii legii “pe căi poliţieneşti”. Ca urmare – se arată în textul trimis de purtătorul de cuvânt al Poliţiei – “în data de 06.08.2019, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Brad s-au sesizat din oficiu cu privire la posibilitatea comiterii unei infracţiuni de agresiune sexuală asupra unei minore în vârstă de 6 ani, din comuna Buceş. Din primele cercetări, se pare că fapta ar fi fost comisă în data de 28.06.2018 de către un vecin al familiei minorei, un bărbat în vârstă de 80 de ani (însă minora nu a relatat nimic familiei, de la acea dată). Bărbatul ar fi profitat de circumstanţa că se afla cu minora la domiciliul său, în timp ce părinţii micuţei prestau activităţi agricole. În cauză a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, cercetările privind comiterea infracţiunii de agresiune sexuală fiind coordonate de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara”.
Din sursele noastre am aflat că, în urmă cu o lună, fetiţa fusese consultată la serviciul de urgenţă al Spitalului municipal Brad, unde au dus-o părinţii, deoarece avea ceva probleme medicale. Iar un “binevoitor” ar fi informat cu două zile în urmă poliţia că aceasta ar fi fost agresată sexual de vecinul familiei, bătrânul de 80 de ani. Şi de aici a pornit toată tevatura.
În ziua de marţi, 6 august, fata a fost examinată la Serviciul de Medicină Legală al judeţului Hunedoara. Contactat de noi, telefonic, medicul primar Dan Mărculescu, legistul şef al judeţului, ne-a declarat că “în urma examinării s-a constatat că minora nu prezenta leziuni traumatice în zona genito-anală, nici recente, nici mai vechi”.
Ca urmare, se poate spune că nu este vorba de o agresiune sexuală asupra fetiţei de şase ani din Buceş. De aceea nici părinţii ei, dar nici minora n-au afirmat acest lucru niciodată. Dar, se pare că după cele întâmplate la Caracal, nebunia a cuprins România. Toată lumea vede doar dispariţii misterioase, răpiri, agresiuni sexuale şi alte asemenea lucruri. Şi, colac peste pupăză, au început să apară şi alarmele false la 112, care pun în alertă autorităţile. (Mircea Crivăţ )

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarul Dan Bobouţanu a înmânat cheile apartamentelor sociale pentru 4 familii!

Ieri, primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu, a făcut patru familii fericite. În cadrul programului de audienţe, edilul şef al Hunedoarei...

Trei edili hunedoreni cer măsuri Guvernului

Primarii Florin Oancea (Deva), Dan Bobouţanu (Hunedoara) şi Tiberiu Iacob-Ridzi (Petroşani) alături de alţi 27 de edili care fac parte...

Pe cine vrea să păcălească Tăriceanu?

Se rupe Alianţa PSD-ALDE şi se face o nouă alianţă, Pro România-ALDE? Încă nu se ştie dacă aşa va fi....

Închide