Politica si administratie

Bătălia dintre Mariş şi Vălean, tranşată de sondaj

Sorina Popa

Bătălia din organizaţia PSD Geoagiu pentru desemnarea candidatului la postul de primar al oraşului pare să se fi tranşat, în urma efectuării unui sondaj de opinie, comandat de şefii de la judeţ.
 

Doi candidaţi, dar un singur loc
Pentru că şi actualul edil şef al oraşului, Simion Mariş (foto stânga), dar şi directorul Colegiului Agricol „Alexandru Borza”, Ioan Vălean (foto dreapta), vor să candideze pentru postul de primar al Geoagiului, din partea PSD, la alegerile din 2012, mai marii de la judeţ au fost nevoiţi să găsească o soluţie pentru a rezolva problema. Astfel, organizaţia judeţeană a PSD Hunedoara a comandat un sondaj de opinie. De fapt, este vorba despre unul în care apare Simion Mariş şi contracandidaţii la primărie de la celelalte partide, şi altul în care se află pe listă Ioan Vălean, şi posibilii adversari politici. În urma rezultatului, edilul şef al oraşului Geoagiu, Simion Mariş, a obţinut 72 la sută dintre voturile celor intervievaţi, iar Ioan Vălean a fost cotat cu 66 la sută.

 

S-a răzgândit, mai vrea o dată
„Am vrut să renunţ, să nu mai candidez pentru un nou mandat de primar. Dar, colegii m-au susţinut şi mi-au spus să mai candidez încă o dată. Am aşteptat să văd sondajul, iar acum, că stau cel mai bine în preferinţele electoratului, m-au decis să încerc să obţin un nou mandat la primărie”, a declarat primarul din Geoagiu, Simion Mariş.
În schimb, directorul Liceului Agricol din oraş, Ioan Vălean, contracandidatul lui Mariş, ne-a spus că, în opinia sa, „sondajul este măsluit”. „Aştept de la CURS, să confirme acest rezultat şi apoi mă hotărâsc ce fac”, ne-a declarat Ioan Vălean.

2 comentarii la „Bătălia dintre Mariş şi Vălean, tranşată de sondaj

  • Noroc ca adevaratii daci sunt printre noi si cu noi, Maris este un dac adevarat !

  • Noroc ca Maris v-a mancat toti banii si si-a facut 4 vile de mai mare frumusetea in Geoagiu Bai!! Mare dac, cred ca ati vrut sa adaugati un „r” la mijlocul cuvantului dac:))) Succes pentru Ioan Valean, viitorul primar de Geoagiu!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.