Bătaie într-un club din municipiul Petroşani

6 iunie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Un bodyguard a fost reţinut în urma unei acţiuni a poliţiştilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, iar alţi doi tineri sunt cercetaţi sub control judiciar.

Cei trei sunt cercetaţi penal după ce s-au încăierat într-un cazino din municipiul Petroşani. Bărbatul reţinut de 35 de ani, din municipiul Petroşani, este cunoscut cu antecedente penale şi asigura paza clubului. Acesta ar fi fost scuipat de un client, un tânăr din Gorj, iar de aici s-a iscat o bătaie generală. Cert este că în urma bătăii, un tânăr a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală de urgenţă prin care i-a fost extirpat un rinchi. Bodyguard-ul este cercetat penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală, lovirea sau alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, el fiind arestat la domiciliu pentru 30 de zile. Ceilalţi doi tineri în vârstă de 35 de ani şi respectiv 29 de ani, ambii din judeţul Gorj, sunt şi ei anchetaţi pentru aceleaşi fapte.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gardian atacat cu o armă albă de un deţinut, la Penitenciarul Deva

Un gardian din Penitenciarul Deva a fost atacat de un deţinut care l-a înţepat cu o foarfecă de trei ori...

Inundaţii în urma ploilor la Cristur şi Cârjiţi

Centrul si vestul judetului Hunedoara s-a aflat ieri, timp de aproximativ o oră, sub incidenţa codului portocaliu de vreme severă.

Trofeu Fair play pentru echipa juniorilor U 11 de la CFR Simeria

Organizatorii competiţiei fotbalistice TIA (Tournoi International d`Aigle) din Elveţia au acordat trofeul FAIR PLAY echipei de juniori U 11 a...

Închide