FlashSport

Barieră birocratică pentru FC Hunedoara

Ciprian Marinuţ

Visul oficialilor şi suporterilor FC Hunedoara de a înscrie echipa în eşalonul trei al fotbalului românesc, în locul formaţiei sălăjene FC Someşul Ileanda s-a spulberat şi ieri, din cauza absenţei unor acte din „dosarul fuziunii”.

Tranzacţie complicată

Preşedintele demisionar al FC Hunedoara, Gelu Simoc, a fost mandatat de Adunarea Generală a membrilor fondatori ai clubului de pe Cerna, pentru a semna actele de fuzionare prin absorbţie cu FC Someşul Ileanda, ieri, la Bucureşti, la sediul Federaţiei Române de Fotbal. Din păcate, tranzacţia a picat, din cauză că partenerii hunedorenilor nu au avut toate actele necesare pentru dosarul de fuziune. „Cei din Sălaj au venit cu dosarul incomplet, aşa că juriştii Federaţiei Române de Fotbal au refuzat oficializarea tranzacţiei. Urmează ca şefii clubului sălăjan să completeze dosarul şi să revenim, pentru o nouă încercare de fuziune”, a spus Gelu Simoc.

FC Someşul Ileanda este campioana judeţului Sălaj în sezonul 2009-2010 şi câştigătoarea meciului de baraj de promovare în Liga a III-a, scor 5-4, după executarea loviturilor de departajare, cu FC Bioland Paleu. Conform unor surse neoficiale, preţul pretins de sălăjeni în schimbul locului în Liga a III-a ar fi de 10.000 de euro. FC Hunedoara a mai avut o tentativă de fuziune la începutul lunii, cu Foresta Mălini (Suceava), care însă a eşuat din cauza conflictelor interne din tabăra hunedorenilor.

One thought on “Barieră birocratică pentru FC Hunedoara

  • 30.07.2010 Cu stima precizez in calitate oficiala de presedinte executiv a clubului CS Somesul Ileanda:
    CS Somesul Ileanda si nu FC (vezi acte oficiale-sic) nu a purtat nicio clipa tratative cu clubul hunedorean pentru o eventuala cedare a locului castigat la baraj.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura