BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

14 decembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc cârcotaşii prin urbea cu cetate că un per­sonaj din zonă, care a pierdut lamentabil ale­gerile generale, vrea să se întoarcă la vechea dra­goste politică, acum că nu mai are nici un post la stat. Zvonerii de serviciu au aflat şi acum poves­tesc prin târg că omul nostru s-a dus repede să cerşească un loc de muncă, susţinând că este muritor de foame, că nu are cu ce să-şi întreţină familia etc. Gurile rele şuşotesc însă că a primit un elegant refuz din par­tea foştilor colegi, aşa să vadă şi el cum sunt trataţi trădătorii. I s-a spus drept în faţă că nu sunt posturi pentru el, să meargă să ceară în altă parte funcţii.

 

Cică un director de pe la noi a fost îndepărtat de pe post, după ce s-a aflat că lua comision pentru fie­care acţiune organi­zată de instituţia pe care a condus-o. Lucrurile au luat-o razna rău de tot, ne spun gurile rele, aşa că decizia de înlăturare a omului a venit chiar îna­inte ca totul să fie dat în vileag şi să afle toată lumea cum meşterea ba­nii respectivul director. Câr­cotaşii susţin că omu­lui nu i-a păsat câtuşi de puţin că se va afla ce ne­mernicii făcea el, şi a lu­crat în continuare pentru propriul buzunar. Până au aflat şefii lui şi au decis să-l scoată pe tuşă, altfel îi compromitea pe toţi co­legii săi.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pomi de Crăciun confiscaţi

Un hunedorean transporta mai mulţi brazi de Crăciun fără a avea şi actele necesare care să ateste provenienţa lor. A...

Librărie ”vizitată” de mai multe ori de acelaşi hoţ

A făcut mai multe ”vizite” la aceeaşi librărie din municipiul Hunedoara, de unde a furat pixuri şi stilouri în valoare...

Avertismente şi o amendă acordate spitalelor din judeţ

Verificările specialiştilor din cadrul ISU Hunedoara şi ai celor de la ISCIR au scos la iveală mai multe nereguli în...

Închide