BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

23 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că unii cred că se mai poate cu intervenţii peste inter­venţii pentru ca legea să fie încălcată şi ei să se cocoţeze pe nişte posturi importante. Ei, uite că nu se mai poate, spun zvo­ne­rii de serviciu. Cică în­tr-o organizaţie e partid e scandal mare, cearta e la ea acasă aici. Cârcotaşii au aflat şi acum poves­tesc prin târg că oamenii aproape că s-au bătut, pentru că nu se înţeleg între ei, care să ocupe nişte funcţii. Cei care au pierdut se pare trenul sau cei care mai au o şan­să? Viitorul ne va arăta care tabără are drep­tate. Cert este că a ieşit cu scântei toată trea­ba cu alegerile lo­cale, iar oamenii, în loc să muncească pentru ale­gători, se ceartă pe cio­lan. Sună cunoscut, nu-i aşa?

Spun cârcotaşii pe la colţuri că o duduie care se crede deja cu postul câştigat, face tot felul de şmecherii, doar doar trece campania electo­rală şi scapă fără să arate cetăţenilor unde a făcut şcoala. Respectiva sfidează de-a dreptul pe toată lumea, nu o intere­sează nimic, ţine totul la secret şi se mai aşteaptă să fie şi votată. Numai că, povestesc zvonerii prin târg, lumea s-a lă­mu­rit la câtă şcoală are res­pectiva şi nu-şi mai bate capul cu studiile care se pare că nu sunt. Sau au dispărut peste noapte din CV-ul cu pricina, care CV este la secret. Ceea ce este contrar legii.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A fost reactivat Dispeceratul de iarnă pentru drumurile judeţene

Adriana Năstase De astăzi, marţi, este reactivat Dispe­ce­ratul de iarnă pentru drumurile judeţene. Pre­şedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Laurenţiu Nistor, a...

Dascăl agresat la şcoală de mama unui elev

Mama unui elev cu nevoi speciale a agresat o profesoară după ce minorul a minţit că a fost bătut de...

Trei infracţiuni în lanţ: furt, fără permis şi băut la volan

Un tânăr de 20 de ani, din Petroşani, a intrat în casa unchiului său, i-a golit frigi­derul, ca mai apoi...

Închide