Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii pe la noi că o duduie care conduce o insti­tu­ție este băgată până-n gât în ceva re­țele de traficanți cu ceva comori. Cică spun gurile rele că omul nos­tru e pus acolo ta­man pentru ca ase­me­nea afaceri să se pună la adăpost și să se facă bani foarte mulți cu anumite obiecte de valoare. Rețeaua a de jos în sus, nu ai nici o șansă să spargi fa­brica lor de bani, deși lucrurile sunt ilegale și total împotriva ro­mâ­nilor. Culmea că mem­brii rețelei cu pricina își fac și reclamă pe in­ternet, adică oamenii au tupeu, sau știu că au spatele asigurat. Și, în loc să ne îmbogățim cu toții, se îmbogățesc doar câțiva.

 

Spun zvonerii prin târg că doi amorezi, care se iubeau prin tot felul de încăperi, pe unde apucau și ei, se pare că s-au cuplat din nou. Cârcotașii susțin că ambii au niște func­ții importante, dar au fost despărțiți deoa­rece unul dintre ei nu prea mai este agreat de colegi. În aceste con­diții, oamenii au zis să-și mai dea o șansă și să ducă relația mai departe. Cârcotașii șu­­șotesc pe la colțuri că apropiații celor doi au aflat vestea, dar nu
s-au bucurat prea tare de tot ce se întâmplă. Gurile rele susțin însă că cei doi au pro­gra­mat chiar o vacanță, înainte de sărbătorile de iarnă, să petreacă puțin timp împreună și să depene amintiri din vremuri mai bune.