Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că pe la un serviciu din județ se fac angajări extrem de dubioase. Zvonerii susțin că o duduie cu pile mari vrea să urce pe un post bine plătit, iar pentru asta cineva tre­buie să plece. Gurile rele au aflat că pentru a o pune pe duduia noastră fix pe scaunul care dorește, a trebuit să o dea afară pe o angajată, cu probleme de sănătate și care acum nu mai are un job. Lucrurile sunt foar­te clare și foarte urâte, șușotesc cârcotașii pe la colțuri. O femeie bolnavă va fi scoasă în șuturi din instituție, în timp ce în locul ei va veni o duduie fără stu­diile necesare pentru postul cu pricina. Zvo­nerii asta au aflat și au povestit.

 

Gurile rele poves­tesc pe la colțuri că mai mulți funcționari publici s-au făcut de râs în fața magistra­ților, neștiind să sus­țină o cerere în ins­tanță. Mai mult, zvo­nerii au aflat și acum șușotesc prin târg că funcționarii noștri mai mult au tăcut decât să știe să vorbească clar și pe lege pentru a-și susține solicitarea res­pectivă. Mai mult, ei
s-au făcut de râs și pentru că au arătat că habar nu au de lege, deși au funcții im­por­tante în diferite ins­ti­tuții de stat. Pentru că la instanță nu merge cu se pare, se poate. Din fericire, justiția func­ționează bine și nu lasă loc celor care vor să calce în picioare și ce a mai rămas bun.