BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Spun zvonerii că anga­jații de la un monument istoric din zonă îi tratează cu sictir pe turiștii care plătesc destul de mult să viziteze locul respectiv. Gurile rele au aflat că tu­riștii nu au cum să afle de­talii despre monument, de­oarece angajații de a­colo au altceva de lucru. Bu­tonează de zor tele­foa­nele mobile, fără să se sin­chisească măcar de cei care intră să viziteze mo­numentul. Vrei să afli ceva despre el? Ai la dispoziție informațiile pe Internet, altceva nu primești. Că așa știu unii să promoveze fru­musețile patriei.

 

Șușotesc gurile rele prin târg că au aflat și organele competente despre o es­crocherie făcută de niște indivizi din zonă. Oamenii, spun zvonerii pe la colțuri, au premeditat întregul jaf de ani buni. Iar acum, se bucură că planurile lor sunt aproape de finalizare. Cârcotașii susțin că este vorba de mulți bani care sunt în joc, iar indivizii sunt în stare de orice ca să pună mâna pe ei. În aceste condiții, ei au mituit pe toți care sunt implicați în re­zolvarea situației, iar pla­nul să fie dus la bun sfârșit astfel ca lucrurile să se aranjeze foarte bine pen­tru ei.

One thought on “BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

  • 5 februarie 2022 la 10:23
    Permalink

    Băi ăștia jurnaliști lui pește,nu mai aveți ce scrie și vă legați de orice amănunt neînsemnat?Lingăilor aserviți politicienilor corupți ,mergeți la muncă nu la pupat în fund.Știri și articole de 2 bani jurnaliști făcuți la apelul bocancilor

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.