BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au pus de alianța proș­tilor! Se întâmplă în cea mai mare urbe a regiunii cu lămpașe, unde trei presupuși politicieni și-au unit forțele în a arăta că prostia n-are margini. Gu­rile rele spun că indivizii, toți analfabeți cu acte în re­gulă, dar și ceva pro­ble­me penale, umblă cât e ziua de lungă prin urbe pen­tru a le arăta conce­tă­țenilor ce ar face ei, câte ar schimba. Unul este în­săr­cinat cu WC-urile publice, altul cu gunoiul menajer iar al treilea se dă mare expert în industria muri­bun­dă a zonei. Potrivit câr­cotașilor, cei trei au fost zăriți în mai multe rânduri la aceeași masă, la un local din capitala regiunii, unde, dacă e să ne luăm după zvonuri, au pus la cale o alianță. Fiecare are misiu­nea de a se susține reci­proc la următoarele ale­geri iar dacă o fi să iasă pa­siența unuia dintre ei, a­cesta din urmă are obli­ga­ția de a-i asigura și pe pierzători.

 

Ceea ce spuneau gurile rele anul trecut, prin vară, pare să se adeverească. Un fost edil neatent, care a produs o dramă pentru că-și butona telefonul în loc să fie atent la ceea ce face, pare scăpat de răs­pundere. Bârfitorii ne a­nun­țau anul trecut că mai mulți prieteni ai omului sunt văzuți prin preajma celui care ar trebui să-l acuze, iar dacă ținem cont de faptul că nici acum nu e gata ancheta, pare că amicii și-au făcut treaba. Zvonarii susțin cu tărie că fostul ales local dintr-o urbe din sudul județului ar fi reușit să identifice, chi­purile, martori care să sus­țină că victima s-ar fi arun­cat în fața edilului, că a avut o acțiune de sinuci­dere. Curios este că mar­torii aceștia au apărut la luni distanță de la faptă, iar dacă zvonurile au sâm­bure de adevăr, asistăm în regiunea cu lămpașe la o altă mușamalizare, pentru că au mai fost.

One thought on “BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

  • 17 ianuarie 2022 la 9:50
    Permalink

    „Unul este în­săr­cinat cu WC-urile publice”. Asta ziceți voi că îi preocupă pe proști? Păi sunt proști cei care nu văd că NU AVEM WC-uri publice în orașe!!!!!!! Doar cei crescuți cu WC-ul în fundul ***ții, ca unii „edili”, recenți și foști, ai urbei nu înțeleg că nu e normal să ai toate gangurile și pereții blocurilor mustind a urină DIIN LIPSĂ DE WC-uri publice. Marș!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.