Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii prin târg că avem și noi o telenovelă în județ, gen Prodanca și Reghecampf. Vorbesc gurile rele pe la colțuri că o duduie, care
i-a distrus familia unui șef din zonă, a ajuns să re­grete ziua în care a mers pe mâna lui și a acceptat să se căsătorească cu el. Zvonerii susțin că recent respectiva și-a făcut ba­gajele și a plecat de acasă, decisă să nu se mai întoarcă în căminul conjugal. Se pare că are multe motive ca să stea departe de soțul său, iar unul ar fi acela că s-a îndrăgostit de un tinerel. Cum femeia are mulți bani, a fost foarte ușor să cadă în plasa tinerelului.

 

Gurile rele au aflat că o duduie dintr-o primărie, aterizată acolo cu ajuto­rul unor pile, după ce a ținut-o tot într-un scandal în instituție, a fost mutată din nou. Cârcotașii po­ves­tesc pe la colțuri că duduia noastră nu a fost mulțumită de nici un subaltern, fiecăruia i-a gă­sit câteva ceva că nu face bine aia, că nu face bine cealaltă. În aceste condiții, șefii săi au mu­tat-o la un alt depar­ta­ment, departe de colegi. Nici aici nu a rezistat res­pectiva foarte mult, chiar dacă pila care i-a făcut rost de serviciu a insistat să fie lăsată acolo. Așa că, omul nostru a fost scos și din acel birou, pentru că altfel toți subalternii ar fi demisionat.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura