BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

13 septembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

S-a băgat singur în gura lupului, chiar dacă pu­tea respecta legea fără nici un fel de urmări. Este vor­ba de un angajat al unei instituţii de ordine din sudul judeţului. Omul a pro­vocat un incident mi­nor de circulaţie, nu era băut, avea asigurare, era cu totul în regulă şi putea pur şi simplu să sune la 112. Bârfitorii spun că a vrut să-şi ajute o colegă care intra în tură şi nu pu­tea să scoată maşina de serviciu din parcare. Omul a lovit o bătrânică aflată într-un unghi mort şi apoi s-a complicat inutil. Exer­ci­tându-şi autoritatea, i-a cerut băbuţei să nu spună nici pâs despre incident. Fără să realizeze că zona era supravegheată video de către un locatar al unui bloc, tânărul şi-a strunit şi colegii să-l acopere. Pro­ble­ma este că imaginile au ajuns acum pe la nişte indivizi care se ocupă cu culegerea de informaţii. Aceş­tia au făcut un raport şi colegii lor din anti­co­rup­ţie au şi întocmit actele de urmărire penală.

Cârcotaşii din zona cu lăm­paşe şuşotesc pe la col­ţurile unei instituţii de prestigiu cum că şeful este încolţit din toate păr­ţile. Omul are rezultate bune şi a continuat în ace­eaşi linie ca şi cel pe care l-a schimbat din funcţie. Ba chiar a adus ceva în plus la firmă, dar chiar şi aşa locul său este râvnit. Bârfitorii spun că se face presiune tocmai de la Capitală pentru a i se găsi nod în papură. Tot bârfi­torii vorbesc că până acum nu s-a mişcat nimic pen­tru a nu agita apele. S-a aflat că schimbarea şe­fu­lui ar provoca nemulţu­mire în rândul angajaţilor, iar cum este vorba de un centru de inovaţie, o răs­coală n-ar fi de bun augur în aceste zile. Cel mai mare păcat este că omul a muncit o viaţă întreagă şi a ajuns pe merit şi com­petenţă în funcţii. Cum după alegeri nu mai con­tează prea mult cine se răzvrăteşte, bârfitorii spun că se va încerca în forţă alun­garea lui. Ar mai avea o şansă să-şi păstreze pos­tul, însă totul depinde de cine va ieşi învingător la parlamentare.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şi şcoala din Vălişoara se deschide astăzi!

Deşi iniţial elevii din co­muna Vălişoara trebuiau să facă cursuri online, vineri, pre­fectul Vasilică Potecă a decis că şcoala de...

Dorin Gligor, candidat pentru funcţia de membru al Consiliului Judeţean: „Pro România trebuie să fie o voce în Consiliul Judeţean”

Sorina Popa Pro România Hunedoara şi-a propus să obţină la alegerile locale din 27 septembrie un scor cu două cifre,...

Serbările de la Ţebea, fără spectacol folcloric şi târgul meşterilor populari

Câteva sute de persoane au luat parte ieri, la Ţebea, la manifestările comemorative dedicate împlinirii a 148 de ani de...

Închide