Gura lumii

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că e mare bătălie pentru un post de şef. Cică spun zvo­nerii că se pregăteşte o mare şmecherie pentru ca acela care trebuie să fie pe post să şi ajungă acolo. Cârcotaşii poves­tesc prin târg că oamenii care trag sforile fac co­misii, le desfac, pentru ca totul să meagră bine şi ni­mic să nu se întâmple şi să le strice socotelile. Gu­rile rele spun însă că cei în cauză nu au luat în calcul un singur lucru, ace­la că la Bucureşti se află de aceste aranja­men­te iar cei care le fac vor trebui să şi răspundă în faţa şefului cel mare.

 

Cârcotaşii şuşotesc pe la colţuri că s-a rupt lanţul de iubire dintre doi poli­ti­cieni de pe la noi. Gurile rele au aflat de această si­tuaţie şi acum poves­tesc prin târg. Se pare că ruptura a avut la bază ideile divergenţe dintre cei doi, iar lupta pentru putere a făcut ca lucrurile să degenereze. Acum, fie­care dintre ei încearcă
să-şi caute aliaţi, pentru susţinere, aastfel ca, în cel mai scurt timp, con­flictul ar putea fi tranşat. Dar, nimic nu va mai fi ca înainte, susţin zvonerii de serviciu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.