BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

1 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

Vorbesc gurile rele că un afacerist făcut peste noapte se tot plânge că îi este greu pentru cei care lucrează în mediul privat. Aşa o fi, oricum clar că este mai greu decât să stai la…stat. Omul nostru însă ar trebui să tacă, deoarece a lucrat până re­cent tot în sistemul pu­blic, de unde se pare că a reuşit să strângă o mică avere. Zvonerii de serviciu povestesc prin târg că respectivul ar trebui să stea la locul lui, nu de alta dar ar putea să fie în­trebat, aşa, într-o dimi­neaţă cu soare, de unde a avut banii să demareze o afacere?.

 

Spun cârcotaşii pe la colţuri că unui şef de pe la noi i s-a cam terminat le­neveala, că tot man­datul a dormit în picioare. Cică omul de care vorbim îşi va pierde postul, şi chiar dacă se apucă acum de treabă, lucrurie nu mai pot fi schimbate. Gurile rele şuşotesc că şeful de care a venit vor­ba s-a distrat, şi-a bătut joc de şefii mai mari, dar totul are o limită şi po­vestea lui, ca şi condu­cător al instituţiei cu pri­cina a ajuns la final. Nu de alta, dar tot stătea de­geaba acolo, încasând un salariu baban. Culmea este că şefii lui n-au miş­cat nici un deget ca să scape de el, dar cică omul şi-a făcut-o cu mâna lui.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cum pot atrage primăriile bani europeni

Adriana Năstase Ieri, 1 februarie 2021, la sediul Consiliului Ju­deţean (CJ) Hunedoara s-a desfăşurat o întâlnire mediată de conducerea administraţiei...

Şase inconştienţi fugeau de carantină

Cinci dintre cei şase care au considerat că e opţională izolarea sunt din Haţeg. Toţi au fost sancţionaţi cu amenzi...

Mamă şi fiică bătute de fiul furios

Cele două femei au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce bărbatul de 49 de ani le-a lovit cu pumnii....

Închide