BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că revine în atenţie un dosar privind nişte furturi la o unitate din reşedinţa de judeţ. Cârcotaşii au aflat că, deşi audierile au bătut pasul pe loc, ele au fost reluate cu mare avânt, povestesc zvonerii pe la colţuri. Sunt implicaţi oameni cu halate albe şi nu numai, iar sumele vehiculate că au fost băgate în buzunarele unora sunt exorbitante. Gurile rele şuşotesc că lucrurile se rostogolesc tare de tot şi nu ar fi exclus ca în scurt timp să aflăm şi cine sunt vino­vaţii de tunul respectiv.

 

Spun zvonerii prin târg că pe un fost director de pe la noi îl bântuie trecutul aşa de tare că omul a fost nevoit să se mute din judeţ. Spun gurile rele că respectivul are dulapul plin cu sche­leţi şi a ales să facă o schimbare de domiciliu, după ce a pierdut aproa­pe totul aici. Cârcotaşii
şi-au amintit că fostul şef o ducea foarte bine pe vremuri, când lucrurile îi ieşeau perfect, dar acele vremuri au apus, se pare. Iar acum, omul nostru se confruntă cu mari pro­bleme financiare, deşi a câş­tigat bine tot mereu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare