BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

17 ianuarie 2021 | 1 Comentariu | Publicat in: Gura lumii

N-a fost nici de data asta! Un ales local din regiunea cu lămpaşe a mai suferit o înfrângere usturătoare. Mai avea un licăr de speranţă că-şi va îndeplini visul de a fi vioa­ra a doua a urbei, că-şi va vedea răsplătit efortul de a ajunge cineva în poli­tică. Sorţii au fost împo­triva lui şi de această dată. Omul deja e la pă­mânt cu moralul şi s-ar putea să aibă nevoie ime­diată de consiliere, să nu comită vreo prostie. Lovi­turile repetate l-au dus în pragul disperării, iar aceasta din urmă pare a fi chiar fatală. Gurile rele spun că individul şi-a ne­gociat postul cu şefii, cu adversarii, cu aliaţii as­cunşi, cu femeia de ser­viciu şi chiar cu consoar­ta. Avea certitudinea că toată lumea îl preferă, că este ca şi uns pe post. Din păcate era doar realitatea lui, pentru că ceilalţi nici nu concepeau să-l vadă şef, fie el şi secund.

 

Nu le mai ajunge! Nişte băieţi îmbuibaţi ani de zile vor să încaseze cu zece mâini. Mai mulţi tru­ditori sunt lăsaţi la vatră cu ceva bonificaţii pentru ieşirea din sistem, numai că pe locurile destinate lor s-au trecut şi protejaţii, pilele de partid, şefii ne­sătui de jumulit banii contribuabililor. Manevra nu este nouă, a mai fost folosită şi la anterioarele concedieri colective. Nou este că unii dintre cei de pe listele de acum au mai încasat bonificaţiile şi în urmă cu câţiva ani, tot pentru că ar fi rămas fără job. Cum legea e făcută pentru ei, nehaliţii sunt ia­răşi primii pe listă la încasat. Stau jumătate de an pe tuşă şi revin în sis­tem, pe aceleaşi posturi.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Antitero spune:

    Lăsati d-na Sorina , că nici vioara întai nu stă mai bine cu nervii. Vioara întai chiar trebuie internată, sau izolată la vila ei din Franța. Cred că ajunge cat a furat din banii publici.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră

Valentin Hârleţ, adolescent în vârstă de 17 ani, din Lupeni Pentru că riscă să ajungă în puşcărie, după o serie...

Reţinuţi pentru înşelăciune

Doi tineri din Cluj au reuşit să păcălească mai mulţi turişti, oferindu-le cazare în sta­ţiunile de schi din judeţul Hunedoara....

Bulina albă

Odo Bala, tehnician instalaţii pe cablu şi amenajare pârtii în Staţiunea Parâng Pentru că, prin munca sa, mericuloasă şi responsabilă,...

Închide