BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

13 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Gura lumii

O gaşcă de băieţi ve­seli din regiunea cu lăm­paşe şi-a reintrat în pâine. Indivizii s-au ocupat peste mări şi ţări cu tot felul de fărădelegi, de la proxene­tism, furt, tâlhării şi până la trafic de vise. Gurile rele spun că membrii gru­pării s-au retras către casă după ce au fost luaţi în vizor în statele unde au comis infracţiuni, dar şi din cauză că pandemia le-a pus afacerea pe bu­tuci. Cum nu puteau re­nunţa la obiceiuri şi ago­ni­seala s-a cam subţiat în perioada de şomaj tehnic, indivizii au intrat din nou în acţiune şi-şi fac de cap fără să fie traşi la răs­pun­dere. Toată lumea se întreabă cum de nimeni nu mişcă un deget pentru a-i tempera măcar. Gurile rele spun că au protecţie din partea unor băieţi plă­tiţi tocmai ca să-i pună pe interlopi cu botul pe labe. În patul lor au ajuns mai multe pipiţe trimise de către indivizi, dar şi plo­coane consistente.

 

L-au căutat îndelung la acte, l-au monitorizat şi reverificat pentru a-l agă­ţa cu ceva, însă tot efortul a fost sortit eşecului. Este vorba de un conducător de urbe dintr-o micuţă lo­calitate din sudul jude­ţului, vânat ani în şir de nişte băieţi ce voiau să probeze că are bube. Cârcotaşii spun că noro­cul a dat peste ei când se aşteptau mai puţin. N-au reuşit să-l prindă cu oca­ua mică la muncă, dar tot au un capăt de a-i des­chide un dosărel. Cârco­taşii spun că edilul are o căbănuţă într-o zonă fee­rică a regiunii şi obişnuia să o închirieze în timpul în care nu o folosea. Bârfi­torii spun că în urmă cu puţin timp i-au bătut la uşă nişte angajaţi ai sta­tului care făceau o verifi­care privind eludarea taxelor. Respectivii con­tro­lori au găsit că amin­tita locaţie este ocupată de nişte turişti, iar aces­tora nu li se tăiaseră chi­tanţe şi că ar fi vorba de ceva evaziune fiscală.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Până la urmă, cine va prelua Termocentrala Mintia?

Sorina Popa Care va fi soarta Termocentralei Mintia? Un răspuns la această întrebare aşteaptă nu numai câteva sute de salariaţi...

Salariul minim brut pe ţară, majorat la 2300 lei

Salariul de bază minim brut pe ţară garantat în plată a fost majorat miercuri la valoarea de 2.300 de lei...

Adolescent condamnat pentru că a bătut o prostituată

Adolescentul s-a enervat că prostituata n-a vrut să facă sex neprotejat cu el, a bătut-o şi apoi i-a luat banii....

Închide