Barbu în vacanţă, Mureşul la restanţă

7 octombrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

11Gheorghe BARBU Antrenor Principal MURESUL DEVA (14)

 

Ciprian Marinuţ

Antrenorul Gică Barbu (foto) şi-a transformat în realitate demisia, anunţată sâmbătă, după eşecul cu Silvania, şi a plecat, ieri, în vacanţă, la Constanţa, iar echipa deveană s-a prezentat fără lider pe banca tehnică la meciul restanţă de azi, din deplasare, cu CS Otopeni.
Situaţie tulbure
Mai mulţi oficiali ai clubului devean, între care şi preşedintele Iosif Takacs, contactaţi ieri de Mesagerul Hunedorean, au fost în imposibilitatea de a da un răspuns ferm în privinţa aprobării sau respingerii demisiei tehnicianului Gică Barbu. Omul numărul unu al clubului, finanţatorul Wilhelm Gergely nu a putut fi contactat, astfel că nu am putut obţine un punct de vedere oficial din partea clubului devean în legătură cu situaţia antrenorului la Mureşul Deva.
A plecat, fără explicaţii
Singurul care a vorbit pe şleau a fost antrenorul Gică Barbu. Tehnicianul a explicat că e în drum spre Constanţa, pentru o vacanţă, fără a mai aştepta un răspuns în legătură cu aprobarea demisiei de la oficialii echipei devene. „Am nevoie de linişte şi de pauză. Am vorbit cu conducerea clubului, le-am spus că plec, iar acum nu mă mai gândesc la fotbal”, a spus Barbu. Antrenorul şi-a motivat decizia prin rezultatele modeste şi prin faptul că a simţit că nu mai este dorit de sportivi. „Cred că jucătorii nu mă vor. Una discutam înainte de meci şi alta făceau ei în teren. Probabil, nu le convenea că îi chemam la antrenamente şi duminica, dar rezultatele lor m-au obligat să iau această decizie. Am ajuns aproape să am hepatită, din cauza stresului. Nu merită nici un om să se îmbolnăvească din cauza lor. Nu ştiu dacă un antrenor nou poate rezolva problemele, jucătorii sunt cei care trebuie să îşi schimbe mentalitatea”, a spus Gică Barbu. Mureşul va disputa, azi, în deplasare, meciul restanţă din prima etapă cu CS Otopeni. La acest joc, echipa nu este „dirijată” de nici un antrenor, întrucât secundul Ellek Szemelly a declarat că este în Deva, unde pregăteşte un grup de şapte-opt juniori, care n-au făcut deplasarea la jocul de la Otopeni.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Merg la biserică, dar nu înscriu

Petre Gigiu, tehnicianul echipei Minerul Lupeni, e nedumerit că jucătorii săi au ghinion în meciurile de campionat, deşi merg la...

Păcălit de o femeie mai tânără

Un bărbat de 71 de ani s-a prezentat la sediul Poliţiei oraşului Petrila, reclamând că, în luna august a acestui...

Ghinion la extern, valoare la intern

FC Deva speră să-şi demonstreze valoarea în campionatul intern şi să câştige derby-ul de azi, cu Design Braşov, după ce...

Închide