Bărbatul care şi-a ucis iubita cu un cuţit de vânătoare, trimis în judecată

19 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Bărbatul de 27 de ani, Cristian Stănciu­les­cu, din municipiul Hunedoara, se află în arest preventiv după ce judecătorii Tribunalului Hunedoara au admis propunerea procurorilor de prelungire a mandatului.
Magistraţii au stabilit zilele trecute că solicitarea parchetului este întemeiată şi au respins cererea de înlocuire a măsurii ares­tării preventive cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, formulată de inculpat.
Dosarul în care individul va fi judecat pentru omor a fost înregistrat pe rolul Tribu­nalului Hunedoara. Stănciulescu este învi­nuit că şi-a înjunghiat de patru ori iubita, o tânără de 22 de ani. În urma unui conflict pornit din gelozie, Stănciulescu şi-a ucis logod­nica cu care urma să se căsătorească peste câteva luni. Fata a fost înjunghiată cu un cuţit de vânătoare, prima dată în piept, ca mai apoi de alte trei ori în spate, astfel că n-a avut nici o şansă de supravieţuire. S-a bă­nuit că individul ar fi consumat stupe­fian­te înainte de conflict, iar după comiterea oribilei fapte a fugit din locuinţă.
Cu acelaşi cuţit s-a mutilat în zona gâtului şi a fost zărit plin de sânge pe o stradă din municipiul Hunedoara de către un jandarm aflat în timpul liber. Militarul a aflat de la individ de grozăvie, l-a imobilizat şi a alertat poliţiştii. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Patroana unui magazin condamnată la 250 zile amendă penală pentru că a bătut un copil de 8 ani

Femeia a fost deranjată de gălăgia făcută de minorul care plimba cu o trotinetă prin zona pietonală centrală a municipiului...

Reclamat de soacră

O femeie a sesizat poliţia după ce a fost martoră la un scandal pornit de ginere. Bărbatul violent şi-a bătut...

Salvat de pompieri înainte de a comite un gest necugetat

Un bărbat din municipiul Petroşani, cunos­cut cu afecţiuni psihice, a încercat să se sinu­cidă ieri dimineaţă, însă pompierii militari din...

Închide