; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Bărbatul care şi-a abuzat sexual fiica minoră rămâne după gratii

6 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Bărbatul învinuit de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală, după ce şi-ar fi abuzat în mod repetat fiica de 10 ani, Dorin Gheorghe Beluş (foto), a cerut judecătorilor deveni să-i fie înlocuit arestul preventiv cu arestul la domiciliu, însă instanţa i-a respins cererea.

Dorin Gheorghe Beluş rămâne după gratii încă 60 de zile, până la o următoare verificare a măsurii de către instanţă. Decizia Judecătoriei Deva poate fi contestată de bărbat. Dorin Gheorghe Beluş, de 46 de ani, din comuna Burjuc, este suspectat că şi-a agresat sexual copila în mod repetat. Acesta ar fi profitat de inocenţa fiicei sale, după ce mama ei a plecat la muncă în Germania. Fetiţa de 10 ani locuia alături de tatăl ei în satul Tisa, comuna Burjuc, şi ar fi fost atinsă în zonele intime de către bărbat, ca mai apoi individul să se masturbeze. Anchetatorii spun că urmărea ca în cazul în care era prins să poată nega că ar fi întreţinut raporturi sexuale cu minora. Fata a îndurat chinurile fără să spună nimănui nimic de teamă, însă la sosirea mamei acasă şi-a făcut curaj şi a mărturisit totul. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ciobanul care şi-a înjunghiat confratele, trimis în judecată

Incidentul a avut loc în satul Valea Nandrului, din comuna Peştişu Mic, unde doi ciobani au băut împreună, iar apoi,...

Miner accidentat grav în subteranul EM Livezeni

Accidentul minier a avut loc marţi, în subteranul minei din Petroşani, iar victima, un bărbat de 57 de ani, a...

Procedura de publicare a listelor debitorilor care înregistrează obligații fiscale restante

Pe site-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Transparență decizională, a fost publicat, în data de 28.02.2019, proiectul de ordin al...

Închide