Bărbatul care şi-a abuzat sexual fiica cere să fie pus în libertate

Bărbatul din Burjuc a fost găsit vinovat de agresiune sexuală şi condamnat la 3 ani şi ju­mătate de închisoare. Victimă i-a fost pro­pria copilă, o fetiţă de doar 10 ani. Gheor­ghe Beluş a cerut să fie liberat condiţionat, cerere depusă la Judecătoria Arad. Instanţa i-a respins solicitarea avansând un termen de rediscutare a situaţiei condamnatului la finele acestei luni.
Bărbatul de 46 de ani îşi execută pe­deapsa în Penitenciarul Deva, pentru agresiune sexuală. Minora abuzată a trăit un adevărat calvar, iar totul a ieşit la iveală după ce i s-a plâns surorii ei mai mari. Co­pila i-a spus că tatăl ei are un compor­tament ciudat, că noaptea, când doarme, o atinge cu mâinile în zonele intime şi se freacă cu penisul de zona sa intimă. De asemenea, i-a povestit că tatăl a chemat-o la baie, a dezbrăcat-o, a poziţionat-o cu spa­tele la el şi s-a frecat cu organul genital de zona sa intimă, simulând un act sexual. ”Încă din cursul anului 2017, persoana vă­tămată a încercat să-i atragă atenţia asupra comportamentului neadecvat al tatălui lor, povestindu-i surorii ei că tatăl lor obişnuia să o atingă în zonele intime, noaptea când dormea, însă martora nu a anunţat-o atunci pe mama lor despre cele întâmplate”, se arată în rechizitoriu.
Tot în actul de acuzare se mai arată şi că sora mai mare a declarat că pe vremea când avea aproximativ 10 ani şi dormea în aceeaşi camera cu tatăl ei, acesta o atingea în zonele intime cu mâinile, dar şi cu or­ganul genital, însă nu a spus niciunei per­soane de frică. Tatăl abuzator şi-a recu­nos­cut faptele. (M. Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare