Bărbatul care a agresat sexual o copilă în scara blocului rămâne după gratii

13 septembrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Individul a fost arestat preventiv de magistraţii Judecătoriei Deva şi, conform portalului de justiţie, n-a mai atacat soluţia. Totuşi, acesta a cerut iniţial să fie plasat în arest la domiciliu.
Fapta de care este acuzat individul ar fi avut loc la începutul lunii septembrie, iar poliţiştii au reuşit să dea de el câteva zile mai târziu. În baza probelor, procurorii au cerut arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, iar propunerea a fost admisă de Judecătoria Deva. Daniel Cristian Muntean (medalion) este suspectat că a agresat sexual o copilă din Deva. „S-a deschis dosar penal pentru agresiune sexuală asupra unui minor, în urma unei sesizări făcute în data de 3 septembrie, în jurul orei 19:40. Sesizarea a fost făcută de către mama minorei”, declara comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Surse din anturajul victimei susţin că fetiţa a avut noroc, fiindcă mama acesteia a auzit-o ţipând şi a coborât repede, fapt ce l-a făcut pe agresor să fugă din scara blocului. Totodată, oamenii spun că în urmă cu ceva timp, în cartierul Progresul din Deva, a fost observat un individ cu un comportament neadecvat, părinţii copiilor gonindu-l din zonă.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii, 14.09.2018

Vorbesc cârcotaşii prin târg că un personaj de tristă amintire din oraşul cu cetate vrea să facă bani frumoşi după...

Hoţii au dat iama la instalaţiile CFR dezafectate de la Săuleşti

Trei indivizi din Deva au fost prinşi în flagrant de poliţişti, în timp ce furau cabluri de la instalaţiile de...

Dublu eveniment pentru Spitalul “Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara

Începând de ieri şi până în 16 septembrie, are loc Conferinţa Regională „Zilele Medicale ale Spitalului Municipal Dr. Alexandru Simionescu...

Închide