Actualitate

Bărbat legat cu frânghia de soție și dus cu forța la vaccinare anti-Covid

Sătulă să se certe cu soțul pe tema imunizării, o femeie din Brazilia și-a legat partenerul de viață cu o frânghie și l-a tras după ea până la un centru de vaccinare, notează Euro Weekly News, citat de Stirileprotv.ro.

Au reacționat diferit
Conform unui clip postat pe TikTok, cei doi apar pe holul unei clinici din Rio Largo, Brazilia, aparent liniștiți, în ciuda faptului că bărbatul stă legat pe un scaun, în timp ce soția e în picioare, ținând de frânghia înfă­șu­rartă în jurul lui. Persoanele care au văzut clipul au reacționat în diverse moduri. Unii au văzut latura serioasă a situației din cu­plu­rile în care o persoană vrea să se vaccineze și alta nu, în timp ce alții au sesizat latura amuzantă. „Această femeie va fi președinte în 2022”, a comentat o persoană, în timp ce alta a notat: „Etica profesională permite să îi fie făcut vaccinul în acest fel? Știe cineva răspunsul?”.

Nu s-a imunizat
“Mi se pare corect. Nu aș trăi sub același acoperiș cu cineva căruia nu-i pasă de viață, în timp ce încerc să am grijă de mine”, a scris altcineva. În Brazilia, 74 la sută din populație e vaccinată cu cel puțin o doză, cu toate aces­tea, președintele Braziliei, Jair Bolso­naro, a refuzat să se imunizeze până acum. Bolso­naro a declarat în repetate rânduri că nu sus­ține vaccinarea obligatorie, care ar afec­ta libertatea cetățeanului. Asta în ciuda faptului că 95 la sută. dintre brazilieni au recunoscut că vor să se vaccineze, conform ultimelor sondaje.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura