Bărbat împuşcat mortal de un polițist. Omul legii ar fi vrut să braconeze mistreți

Tragicul incident s-a petrecut ìn Petrila, iar polițistul din localitate, angajat la Poliția Petroşani, participa la o vânătoare neautorizată de mistreți. Condițiile în care un om nevinovat şi-a pierdut viața sunt încă neclare, însă polițistul este cel care a tras cu arma. Potrivit unor surse, polițistul a fost chemat de un amic, care are o fermă în Lonea Defor, să alunge mistreții care-i făceau stricăciuni pe proprietate. Deşi nu avea autorizație de vânătoare, polițistul a fost de acord. În loc să împuşte mistreții, acesta a tras chiar în tatăl amicului său. Bărbatul nu ştia de  întelegerea fiului său şi a ieşit chiar în bătaia puştii. Rana produsă de glonț i-a curmat viața pe loc. Conducerea IPJ Hunedoara a ajuns miercuri seara la Petrila şi împreună cu procurorii anchetează tragedia. Polițistul riscă să fie acuzat de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor şi muniției dar şi de braconaj.

M. Gânju

5 comentarii la „Bărbat împuşcat mortal de un polițist. Omul legii ar fi vrut să braconeze mistreți

 • Pingback: Un polițist a împușcat mortal un bărbat, după ce fusese chemat să alunge un mistreț – romania-de-azi.com

 • 30 noiembrie 2017 la 11:30
  Permalink

  Ca si in cazul Sendroiu… politisti au voie sa traga cu arma oriunde oricand … si nu plateste nimeni… de ce? … politia romana = jeguri,hoti,talhari, CEI MAI CORUPTI… neam saturat de voi de hoti corupti mincinosi etc… suntem o tara de c…t din cazua voastra gunoaileor … cand se angajeaza unu la stat … e gata tara lui face ce vrea si nu plateste nimeni… asta e cam indiferent de functie.. mergeti la primarie sau politir anaf etc… vb cu tine de parca esti ultimu om sau hot… GUNOAIELOR

 • 30 noiembrie 2017 la 12:51
  Permalink

  Doamne fereste !… Daca il acuza si de braconaj poate primii chiar inchisoare cu suspendare sau sa-i suspende dreptul de a mai vina mistreti pe 45 de zile… Trist !.. Daca era doar crima putea scapa doar cu avertisment sau cu o amenda ! … Poate totusi pina atunci apuca PSD-ul sa schimbe legea justitiei si atunci furtul si crima nu vor mai fi pedepsite cu inchisoarea si o sa scape !

 • Pingback: Un bărbat a fost împușcat mortal când încerca să alunge un mistreț - IMPACT TV

 • 1 decembrie 2017 la 12:04
  Permalink

  In Romania s-a legalizat hotia, politcienii corupti scapa cu pedepse extrem de mici, averile dobandite ilegal nu se recupereaza aproape niciodata. Puscariasii de rand si interlopii sunt menajati si ei, gratiati si eliberati inainte de termen. Ca sa aibe cine fura, viola si da in cap la oameni. Votati psd sau plecati din tara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Florin Oancea a fost învestit în funcţia de primar al Devei

Florin Oancea a fost învestit miercuri în funcţia de primar al municipiului Deva, la ceremonie participând zeci de invitaţi, aleşi

Hunedoreancă amendată pentru că a pus pe jar poliţiştii cu o alarmă falsă

O femeie de 31 de ani, din Hunedoara, a apelat serviciul de urgenţă şi i-a spus operatorului că a fost...

Tâlhăreau oamenii în plină stradă

Doi adolescenţi de 17 şi 18 ani din judeţ au încăput pe mâna poliţiştilor după ce s-au dedat la tâlhării.

Închide