Bărbat împuşcat la vânătoare de mistreţi

28 octombrie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

Mircea Crivăţ

Vineri, în jurul orei 13.30, poliţiştii de la IPJ Hunedoara au fost sesizaţi că pe Fondul de vânătoare nr. 2 Bulzeşti, un bărbat de 53 de ani, pe nume Gheorghe Ciur, din comuna Vaţa de Jos, a fost împuşcat accidental în zona abdomenului, în cursul unei partide de vânătoare.

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase au stabilit că partida de vânătoare în grup restrâns (la mistreţ) a avut loc în condiţii legale, atât victima, cât şi presupusul autor, un bărbat de 59 de ani, fiind membri vânători şi posesori legali de armă. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, ancheta urmând a stabili circumstanţele concrete ale producerii accidentului.
Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Judeţean din Deva, pentru acordarea îngrijirilor medicale. Potrivit medicului Ioan Demeter, directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, bărbatul aflat în şoc hemoragic avea rană deschisă în zona abdominală, partea dreaptă sus, cu intrare şi ieşire a glonţului din corp, el fiind pus direct pe masa de operaţie, medicii de la spitalul devean făcând tot posibilul să-i salveze viaţa.
După operaţie bărbatul a fost stabilizat hemodinamic, i-a fost oprită sângerarea puternică, dar nu definitiv, deoarece rana făcută de glonţ este gravă, fiindu-i tăiat intestinul subţire şi zdrobit bazinul osos. Aşa că i se administrează în permanenţă sânge. Ieri, bărbatul împuşcat era intubat, aflându-se încă în stare de şoc posttraumatic. Având în vedere toate acestea, prognosticul medicilor era unul rezervat.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Anunţ Finanţe, 29.10.2018

Bulina neagră, 29.10.2018

Daniel Luca, locuitor din comuna Vaţa de Jos Pentru că a fost arestat preventiv de Judecătoria Brad, sub acuzaţia că,...

Bulina albă, 29.10.2018

Ciprian Alic, hunedorean, director în cadrul Companiei Transgaz SA Pentru că nu a uitat că este de baştină hunedorean şi...

Închide