Actualitate

Bărbat dispărut, găsit într-o galerie de mină de către jandarmi

Omul a vrut să fie pustnic și s-a dus în pădure pentru a ține post negru o lună de zile. A fost găsit în viață de către jandarmii hunedoreni și dus la spital, pentru că-și petrecuse noaptea în frig.
Bărbatul a fost dat dispărut de fiica sa, mai ales că suferă de afecțiuni psihice, iar jandarmii și polițiștii au demarat căutările. jandarmii l-au găsit într-o galerie deza­fec­tată a fostei exploatări miniere Teliucul Inferior. ”Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, a declarat faptul că nu a fost victima vreunei infracțiuni și că s-a autoizolat de bunăvoie pentru a ține un post de 30 zile. Ca urmare a nopții petrecute în frig, persoana în cauză a fost transportată la o unitate medicală pen­tru a se efectua investigații”, au pre­ci­zat cei de la IJJ Hunedoara. Bărbatul îi spu­sese unei vecine că pleacă la barajul Cinciş, să locuiască în pădure, având asupra sa un cort, iar apoi n-a mai fost văzut acasă.
Găsită fără suflare
Nu aceeași șansă, de a fi găsită în viață, a avut-o o femeie de 65 de ani din Petroșani, care în mai a urcat la o colibă din Parâng, iar de câteva zile n-a mai răspuns la încer­că­rile rudelor de a vorbi cu ea. Familia femeii a anunțat dispariția, iar polițiștii au cerut ajutorul salvatorilor montaniși jandarmilor pentru căutarea femeii. Trupul fără viață al femeii a fost găsit în zona Izvoare Fătă­ciuni, iar anchetatorii au stabilit că nu exis­tă suspiciuni de comitere a vreunei fapte penale. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura