Actualitate

Bani de la Guvern, pentru Orăştie

Prin Hotărârea de Guvern 417 din 28 aprilie 2010, privind finanţarea din bugetele aprobate unor ordonatori principali de credite bugetare pe anul 2010 şi intrată în vigoare la 3 mai 2010, Guvernul României a alocat însemnate fonduri băneşti pentru realizarea unor obiective importante în municipiul Orăştie.

Cea mai importantă lucrare din punct de vedere al finanţării din fonduri guvernamentale este extinderea Primăriei Municipiului Orăştie, lucrare în curs de execuţie, căreia i s-a alocat suma de 180.000 lei. Nu au fost uitate nici lăcaşurile de cult. Astfel, Biserica Ortodoxă „Sf. Gheorghe”, lucrare în curs de execuţie, va beneficia de 50.000 lei, Biserica Greco-Catolică „Sf. Ilie Tezviteanul” va beneficia de 25.000 lei, iar continuarea lucrărilor la Biserica Baptistă „Harul”, va fi asigurată tot de către guvern.

„Am realizat numeroase demersuri pe lângă Guvernul României pentru continuarea acestor lucrări, la nivelul municipiului Orăştie. În pofida unor speculaţii, iată că roadele echipei Blaga – Munteanu se văd, iar Guvernul şi-a dat concursul la toate demersurile noastre, chiar dacă traversăm o perioadă grea din punct de vedere financiar”, a declarat Alexandru Munteanu, primarul municipiului Orăştie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura