„Balul bobocilor” la şcoala de asistenţi medicali

Magdalena Şerban

Sâmbătă seara, viitorii asistenţi, actuali elevi ai Şcolii Sanitare Postliceale „Carol Davila” Călan, respectiv ai structurii acesteia din Deva, şi-au disputat frumuseţea şi talentul, în cadrul celei de-a treia ediţii a „Balului bobocilor”, organizat de cunoscuta unitate de învăţământ postliceal din judeţ.

Cinci probe şi tot atâtea provocări
Balul bobocilor „sanitarişti” a fost găzduit de restaurantul Sava din Deva. Mai puţin timizi decât colegii lor de anul trecut, participanţii la concursul de „Miss şi Mister Boboc“ şi-au dat frâu liber imaginaţiei, mai ales în timpul probelor practice. Probele au inclus dans, capitol la care fetele s-au impus detaşat, precum şi o interpretare la alegere de anecdote, poezii, scenete. Proba de cultură generală, deşi concurenţii au văzut-o ca o punte a suspinelor, nu le-a dat deloc bătăi de cap.
Ba mai mult, au curs râuri de note maxime după susţinerea ei. Pansatul unei banane, preţ de un minut, a făcut deliciul publicului, metodele boboceilor, dar mai ale a bobociţelor, fiind unele ingenioase. Cu toate acestea, karaokele i-a cam pus în încurcătură pe micii asistenţi, dar la final, fiecare a smuls din partea juraţilor câte un 10 plin. La fel ca anul trecut, şi acum, publicul a avut ultimul cuvânt în alegerea câştigătorilor, votând pe baza de talon. Tot publicul a putut participa la o tombolă cu premii-surpriză, ce i-a făcut fericiţi pe trei dintre aceştia.

Frumoşii dintre frumoşi
Titlul de Miss Boboc 2012 i-a revenit Cristinei Alexandra Muntean, iar cel de Mister Boboc 2012, lui Alexandru Cătălin Rusu. Pe locul I s-a clasat Ionela Ghidoancă, iar locul II a fost ocupat de Raluca Anca Prodan. Aceştia au fost răsplătiţi cu multe atenţii şi abonamente la o sală de zumba. Pe parcursul serii, atmosfera a fost întreţinută de cântecele Roxanei Olşanschi, ale talentatei eleve Bianca Danciu şi ale formaţiei Brevis.
„Ne dorim ca acest concurs să devină unul de tradiţie, pentru că şi şcoala este una de tradiţie, fiind fondată în anul 1993, ca o filială a Şcolii Postliceale Carol Davila-Bucureşti. Pe această cale, vreau să le mulţumesc tuturor celor implicaţi în organizarea evenimentului, elevi, cadre didactice, sponsori, conducerii Restaurantului Sava ce ne susţine mereu, precum şi tuturor celor care au ales să-şi petreacă această seară alături de noi. Elevilor le doresc succes în continuare şi să ne vedem cu bine şi la anul, la cea de-a patra ediţie a concursului de Miss şi Mister Boboc“, a spus Eleonora Gavrilesc, managerul Şcolii Postliceale Sanitare „Carol Davila“ din Călan.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Recompense pentru cercetãtorii de la INSEMEX

Angajaţii Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă (INSEMEX) Petroşani serbează astăzi, 19 noiembrie, Ziua

Gura lumii, 19.11.2012

Zilele pe funcţie îi sunt numărate unui fost şef al ortacilor din regiunea minieră, ortaci aflaţi acum la odihnă. Omul

Împreună, pentru o Vale mai bună!

Ioan Lazăr Reporter: A început a doua săptămână de campanie electorală. Cum simţiţi pulsul campaniei? Nicula Vasile Cosmin: Până acum,

Închide