Balul Balurilor Liceenilor din Deva

31 mai 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

   Cei mai frumoși liceeni din Deva vor fi desemnați mâine, de la ora 14.00, în Piața Cetății, în cadrul Balului Liceenilor. Vor participa câștigătorii titlurilor de Miss și Mister Boboc de la liceele și colegiile din municipiu.

Timp de două ore, concurenții vor fi supuși mai multor probe, iar între acestea vor avea loc demonstrații de dans modern, gimnastică aerobică și un microrecital CND Band, trupa rock a liceenilor de la Colegiul Național ”Decebal”. Cei mai buni competitori vor câștiga un loc într-o tabără de vis. Vor fi acordate: Premiul I (Miss și Mister Deva), Premiul II, Premiul III și Premiul de Popularitate.
Câștigătorii vor primi un loc gratuit în Tabăra Națională de Istorie, Cultură și Civilizație Dacică și Romană, care se va desfășura la Costești, în perioada 13-19 august.
”Balul Liceenilor 2018” este organizat de Primăria Municipiului Deva și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Hunedoara.(Adriana Clej)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Minor fără permis, la volan, pe străzile din Deva

Miercuri, în jurul orei 23:00, poliţiştii deveni au fost anunţaţi că pe o stradă din oraş, o maşină scoate zgomot...

Muncitor forestier rănit în Şureanu

Salvatorii montani au cerut în sprijin intervenţia elicopterului SMURD. Victima a suferit mai multe fracturi şi se afla într-o zonă...

Taximetrist lovit de soţul unei cliente

Meseria de taximetrist poate fi uneori periculoasă. A păţit-o un bărbat de 34 de ani din Petroşani, care a reclamat...

Închide