Balşa: E nevoie de mai multe pubele pentru gunoiul menajer

26 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

     Unele comunităţi hunedorene se arată mulţumite, în timp ce altele consideră că e loc de mai bine sau că e nevoie de mai multă seriozitate în gestionarea gunoiului menajer de către operatorul de salubritate. La Balşa, singura doleanţă e legată de pubele. Trebuie suplimentate.

„Ridicarea gunoiului se face o dată la două săptămâni şi nu putem spune că sunt probleme. Au fost cazuri când nu s-a ajuns cine ştie în ce capăt de uliţă, dar am sunat şi am încercat să rezolvăm cât mai bine şi mai repede. Singurul neajuns îl constituie pubelele. În comunele în care a funcţionat firmă de salubritate şi anii trecuţi, prestând acest serviciu, oamenii au avut deja pubelele. La noi, fiind prima societate care ne ajută cu această utilitate, s-a pornit de la zero. Aşa că încă e nevoie de pubele pentru cetăţeni. Undeva peste 200 de bucăţi. S-au primit o sută, chiar la început. Am făcut şi o adresă pentru suplimentarea pubelelor şi a containerelor. Ni s-a promis că ni se vor aduce, dar nu s-a onorat nimic până la ora actuală. Cetăţenii încă aşteaptă. E greu să te descurci cu sacii plini, să-i cari la stradă, mai ales dacă eşti vârstnic şi locuieşti puţin mai departe de drum. Aici, casele sunt dispersate. Fiind pe roţi, pubelele sunt şi mai uşor de manevrat, dar şi mai încăpătoare”, a arătat Simion Meteşan (foto), primarul din Balşa.(Magdalena Şerban)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Stand de carte cu vânzare de la Editura RAO la Biblioteca Judeţeană

Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva organizează începând cu data de 2 septembrie 2019 un stand de carte cu vânzare al...

Gimnastică. Campionatele naţionale ale maeştrilor

Federaţia Română de Gimnastică a comunicat în teritoriu datele de organizare şi formatul pentru ediţia din acest an a Campionatului...

Fotbal, Liga a IV-a, etapa 2: Surpriza de la Vulcan

La finalul săptămânii trecute s-au desfăşurat întrecerile etapei a doua din cadrul campionatului Ligii a IV-a din judeţul Hunedoara.

Închide