Politica si administratie

Avram: Voi propune excluderea lui Victor Leu din PRM

Sorina Popa

Liderul PRM Hunedoara, Costel Avram, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că va propune excluderea din partid a consilierului judeţean Victor Leu, deoarece acesta a participat la reuniunea UNPR de sâmbătă, de la Deva.
„Victor Leu nu a mai dat pe la partid de un an de zile. Voi propune Comitetului Director al PRM să-l excludă din partid. Leu este un trădător al partidului nostru, pentru că s-a dus la adunarea UNPR. Aşa cum prefectul de Hunedoara a pus un monument al unui trădător (n.r.- Acaţiu Barcsay) în faţa Prefecturii, aşa şi eu îi voi face o statuie în faţa sediului organizaţiei noastre, consilierului judeţean Victor Leu”, a declarat preşedintele organizaţiei judeţene Hunedoara a PRM.
Contactat, consilierul judeţean PRM Victor Leu a afirmat că a fost invitat la întrunirea UNPR de la Deva. „Eu nu mă duc, ca alţi membri de-ai noştri, la alte partide, pe la colţuri şi pe la ferestre, nu mă ascund. Am considerat, la UNPR, că este vorba de interesul naţional şi de aceea am acceptat invitaţia. Pe mine nu mă anunţă domnul Costel despre întâlnirile de la partid. Mai este puţin şi el va rămâne singur în organizaţie. În legătură cu statuia care vrea să o ridice Costel Avram, mă bucur pentru asta”, a afirmat Victor Leu.

4 comentarii la „Avram: Voi propune excluderea lui Victor Leu din PRM

  • P.R.M. ????
    Mai exista si PRM ? Eu stiam ca este deja un partid istoric , ca si PNTCD, APR…. !!!

  • buna replica domnule Leu …
    costel e un nimic ..doar el mai crede ca e cineva
    e de rasul lumii

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.