Comunitate

Avram sare la gâtul primarului din Şoimuş

Anamaria Nedelcoff

Preşedintele filialei judeţene a PRM, Costel Avram (foto stânga), l-a acuzat ieri, în conferinţă de presă, pe primarul comunei Şoimuş, Dorel Logojan (foto dreapta), de faptul că mai mult de jumătate dintre lucrările prevăzute în planul de achiziţii sunt date prin încredinţare directă.
În acest sens, a şi prezentat programul anual al achiziţiilor publice pe anul 2012 al Primăriei Şoimuş, în care la capitolul procedură de achiziţii, scrie  „cumpărare directă”, ca mai apoi, să tragă spuza şi pe turta candidatului PRM la fotoliul de primar al comunei respective.
„Curentul la Şoimuş este nefavorabil celor care domină scena politică şi administraţia publică locală. Ultimul sondaj arată trendul ascendent al  candidatului PRM la Primăria Şoimuş. Oamenii din Şoimuş vor altceva, s-au săturat de dominaţia pesedistă. Candidatul nostru a cerut o serie de  documente referitoare la lucrări şi Primăria Şoimuş a motivat că unele documente nu mai există. Eu sper să nu fi luat actele Mihai Boldea, să le fi dus în Congo sau Kenya. La Şoimuş, totul se face prin încredinţare directă, ilegalitatea e la ea acasă. Ar trebui ca primarul să dea socoteală. Cel mai mare buget al unei comune din judeţul Hunedoara se face numai prin încredinţare directă, nu este posibil aşa ceva”, a declarat Costel Avram.
În replică, primarul Dorel Logojan se apără, spunând că există posibilitatea ca unele lucrări prinse în programul de achiziţii să nu fie realizate. „Lucrările de care spune Avram le-am prins în planul de achiziţii, că aşa se face, trebuie întocmit un plan de achiziţii. S-ar putea să le fac sau nu, să vedem dacă îmi va permite bugetul. Dacă nu le fac eu, să le facă Irimie, dacă va fi primar. Cât despre partea legată de „cumpărarea directă”, este clar că nu putem cumpăra direct. Probabil că funcţionarii din primărie care au transcris planul de achiziţii l-au scris greşit”,  precizează primarul Logojan.

6 comentarii la „Avram sare la gâtul primarului din Şoimuş

  • Nu mai servi rahat Costele….stii bine ca esti trompeta altora!Pe asta iti faci si tu un leu,spui in presa si la tv ce nu pot altii sa spuna din cauza unor „prietenii” pe fata si dusmanii pe la spate!Esti o mizerie,Avrame esti o miezerie…esti o mizerieeeeeeeee!

  • Ce se-n foaie atata in pene d-nul Costel Avram, mai bine sa spnuna ce culoare politica are PRM-ist sau PDL-ist deoarece isi promoveaza un cadidat la Primaria comunei Soimus in numele lui Irimie Mihai Gabriel dat afara din PDL pentru marsaviile facute impreuna cu d-nul Cristian Vladu membru marcant al PDL Hunedoara.Probabil si d-nul Costel Avram a fost in legatura cu ei. Nu ne mira faptul de acest lucru deoarece a mai fost si la alte partide , alearga dupa ciolan mai tare ca vulpea.

  • Costel Avram (PRM) si Molot (USL) au scumpit apa in Valea Jiului.

  • costele nu mai da din papagal fara rost ca te faci de cacao. singur nu ai fi fost in stare sa ajungi cine esti. il bagi pe irimie ca si candidat la soimus ca sa faceti invarteli cu firmele voastre. si nu o mai pupa in *** pe sorina popa care iti scrie articole favorabile pentru tine. ca numai in mesagerul poti sa iti faci reclama buna, altfel ai fi vai de capu tau. esti un lingau la fel ca si doamna de la ziar

  • …măi boule, vezi că te-a reevaluat Panfutie!!!…acum eşti bun!!!(dacă nu crezi sună-l pe Nistor să-ţi confirme!!!)..aşa s-a exprimat duminică la Casa de Cultură din Bejan, -zicând că te-ai convins!!!, nu ştim de ce , dar bănuim!!!…măi idioţilor, voi crede-ţi că nu ne-am prins că jucaţi la două sau chiar trei capete!!!…atenţie Panfutie,la ce alianţe faci cu Costel Avram!!!..noi cei din USL ne-am prins frate!!!…ce zici de tripleta Drupo, Doda,C.Avram!!!..de aici vin banii murdari la campania lui Irimie şi Logojan!!!..noi vă ştim şi vă arătăm cu degetul,HOŢILOR!!!..s-ar putea să perdem primăria!!!…atunci să-ţi vedem faţa Bobică!!!…sau poate asta-ţi doreşti, să scapi de Logojan şi de Vasiu, că de restul te ocupi personal!!!..doar no să laşi familiile Goia 1,2,2 şi Uricetu,plus ai tăi Bobici!!!..mai fă câteva case mortuare prin comună că poate ajungi să-i faci probă la una!!!…nersimţitu-le…ţucă-p.lă, ce eşti…

  • …Irimie, dacă nu faci audit şi iei primăria la pachet cu ,,tutele,, din primărie, o să regret că te -am votat!!!…taiei conducta de bani de la familiile lui Panfutie, s-apoi te vom felicita public!!!…trimite ,,tutele,, acasă!!!..handicapaţii dracului!!!…vreau să văd când vin la Primărie că ai făcut curat!!!..sper că nu te iei după Costel Avram!!!…sper că şi Doru Doda o să trimită ,,tutele ,,lui Panfutie, acasă!!!…sau ăsta a fost trocul cu Primăria???

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura