Actualitate

Avram Iancu, lăsat fără motor la barcă

Bibliotecarul Avram Iancu a avut parte de un episod urât în timp ce înoată râul Rin, pentru susținerea ade­rării țării noastre la Spațiul Schengen.

A reclamat la Poliție
„Sunt consternat, am fost prădat! Azi-noapte cineva a furat motorul bărcii din parcarea locului unde am dormit. Sunt amorțit în fața acestei noi situații care este mai mult de cât neplăcută. Dragă Liviu Mihăilescu (proprietarul bărcii și al motorului) te asigur de faptul că voi cumpăra un motor nou, tot de 5 CP, și la final voi preda barca completă și în bună stare. Am sunat la Poliție care
ne-a mulțumit pentru anunț.
P.s. În loc de raport al zilei trecute am fost nevoit să fac un raport trist al nopții trecute”, a scris Avram Iancu pe Facebook.
Reamintim că bibliotecarul hune­do­rean Avram Iancu înoată întreg cursul râului Rin, întregul efort fiind dedicat aderării României la Spațiul Schengen.
„A venit timpul să mă întreb, din nou, ce anume pot să fac eu pentru ţara mea şi nu ce poate să facă ţara pentru mine. A sosit timpul pentru înotul principal al sezonului. Voi înota întregul curs al Rinului, de la începutul marcării kilo­me­trice a fluviului, adică de la Vechiul Pod din Konstanz (Germania) şi până la vărsarea acestuia în Marea Nordului, în Olanda. În aproximativ 35 de zile de înot sper să reuşesc să străbat cei 1.032 de kilometri marcaţi ai acestui fluviu care străbate inima Europei”, spunae înotă­to­rul Avram Iancu luna trecută. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura