Avem 454 cazuri de Covid-19 active în judeţ în 14 zile

7 octombrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Adriana Năstase
Reprezentanţii Directiei de Sănătate Publică a Jude­ţului Hunedoara informează care este situaţia focarelor, a şcolilor şi grădiniţelor care au activitatea suspendată sau limitată din cauza riscului epidemiologic şi biologic, cât şi situaţia cazurilor pozitive la nivelul judeţului Hunedoara.

Sute de persoane internate
Astfel, în ultimele 48 de ore au fost înregistrate în judeţ 47 de noi cazuri de bolnavi Covid. Avem 454 de cazuri active în judeţ, în ultimele 14 zile. Sunt internate 156 de persoane, iar în evaluare la spital, alte 120 de persoane. De la începutul pandemiei şi până în prezent au fost înregistrate, susţin cei de la DSP Hunedoara, 167 de decese din cauza Covid. Totodată, peste 2.000 de hunedoreni s-au vindecat de Covid, de la începutul pandemiei şi până în prezent.
Sunt mai multe focare la ora actuală de Covid, la ATI de la Spitalul de Urgenţă Petroşani – 14, la Centrul Rezidenţial UANS Hunedoara – 4, la Asociatia „Bunicii Văii Jiului” Centru Rezidenţial – 75, la firma Clasima Construct SRL Petroşani – 8, la fabrica SEWS-R DEVA – 16.
În ceea ce priveşte şcolile şi grădiniţele cu activitatea suspendată sau limitată, situaţia este următoarea: Colegiul de Informatică „Carmen Silva” Petroşani – (o clasă), Colegiul „Constantin Brâncuşi” Petrila (Sediul Şcolii Gimnaziale 5 Pe­trila; Sediul pentru Învăţământ Liceal), Colegiul Economic „Ema­nuel Gojdu” Hunedoara – (4 clase), Grădiniţa cu pro­gram normal + prelungit Şcoala nr. 4 Vulcan ·(o grupă închisă), Liceul Teoretic „Mircea Eliade” Lupeni (o clasă), Liceul Teoretic „I. C. Brătianu” Haţeg • 7 elevi din Clasa X-A (pro­fesională), Liceul Teoretic “C. Bursan” Hunedoara· (11 clase). Pentru domeniul HORECA sunt 16 localităţi cu inci­denţă peste 1,5/1000 de locuitori. Nu există zone în judeţ care să necesite carantinarea zonală.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Adolescentă rănită în urma unui accident rutier

Minora era pasageră în autoturismul al cărui şofer se face vinovat de producerea accidentului rutier. Poliţiştii spun că individul a...

Şi-a testat ATV-ul şi s-a ales cu dosar penal

Un tânăr de 22 de ani, din Uricani, a vrut să vadă cum merge un ATV şi a ieşit pe...

Recidivist condamnat în Franţa şi România pentru infracţiuni grave

Un bărbat din Petroşani a fost condamna la închisoare în Franţa, iar autorităţile judiciare franceze i-au impus şi o interdicţie...

Închide