Avem 454 cazuri de Covid-19 active în judeţ în 14 zile

Adriana Năstase
Reprezentanţii Directiei de Sănătate Publică a Jude­ţului Hunedoara informează care este situaţia focarelor, a şcolilor şi grădiniţelor care au activitatea suspendată sau limitată din cauza riscului epidemiologic şi biologic, cât şi situaţia cazurilor pozitive la nivelul judeţului Hunedoara.

Sute de persoane internate
Astfel, în ultimele 48 de ore au fost înregistrate în judeţ 47 de noi cazuri de bolnavi Covid. Avem 454 de cazuri active în judeţ, în ultimele 14 zile. Sunt internate 156 de persoane, iar în evaluare la spital, alte 120 de persoane. De la începutul pandemiei şi până în prezent au fost înregistrate, susţin cei de la DSP Hunedoara, 167 de decese din cauza Covid. Totodată, peste 2.000 de hunedoreni s-au vindecat de Covid, de la începutul pandemiei şi până în prezent.
Sunt mai multe focare la ora actuală de Covid, la ATI de la Spitalul de Urgenţă Petroşani – 14, la Centrul Rezidenţial UANS Hunedoara – 4, la Asociatia „Bunicii Văii Jiului” Centru Rezidenţial – 75, la firma Clasima Construct SRL Petroşani – 8, la fabrica SEWS-R DEVA – 16.
În ceea ce priveşte şcolile şi grădiniţele cu activitatea suspendată sau limitată, situaţia este următoarea: Colegiul de Informatică „Carmen Silva” Petroşani – (o clasă), Colegiul „Constantin Brâncuşi” Petrila (Sediul Şcolii Gimnaziale 5 Pe­trila; Sediul pentru Învăţământ Liceal), Colegiul Economic „Ema­nuel Gojdu” Hunedoara – (4 clase), Grădiniţa cu pro­gram normal + prelungit Şcoala nr. 4 Vulcan ·(o grupă închisă), Liceul Teoretic „Mircea Eliade” Lupeni (o clasă), Liceul Teoretic „I. C. Brătianu” Haţeg • 7 elevi din Clasa X-A (pro­fesională), Liceul Teoretic “C. Bursan” Hunedoara· (11 clase). Pentru domeniul HORECA sunt 16 localităţi cu inci­denţă peste 1,5/1000 de locuitori. Nu există zone în judeţ care să necesite carantinarea zonală.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.