Autotren, încărcat cu lemne, răsturnat pe DN 66

11 aprilie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

 

Circulaţia rutieră la intrare în municipiul Petroşani a fost blocată câteva ore, ieri dimineaţă, din cauza unui autotren care s-a răsturnat pe serpentinele dintre Peştera Bolii şi Băniţa.
Şoferul TIR-ului, care transporta lemn către fabrica din Sebeş, a intrat cu viteză prea mare într-o curbă iar remorca s-a răsturnat pe o parte şi s-a oprit în zidul de susţinere de pe marginea drumului. Şoferul camionului a fost rănit uşor şi, după ce i-a fost acordat primul ajutor la faţa locului de către echipajul Serviciului de Ambulanţă Hunedoara, a refuzat să meargă la spital pentru investigaţii amănunţite.
Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, comisarul Bogdan Niţu, pentru că au existat doar pagube materiale în urma evenimentului, şoferul mastodontului a fost sancţionat contravenţional. Un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Petroşani a intervenit la curăţarea carosabilului de motorina scursă din rezervoarele autotrenului. Totodată, a fost adusă şi o macara pentru a repune pe roţi TIR-ul care îngreuna circulaţia rutieră. (M. Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Îi construieşte vecinului, a cărui locuinţă a ars din temelii, o nouă casă. Pompierul cu suflet mare

După ce l-a salvat de la moarte, îi construieşte o căsuţă. Un pompier din Uricani, Petre Pavel (foto), îi zideşte...

Planuri mari pentru Haţeg

Oraşul Haţeg este principalul motor al întregii zone a Ţării Haţegului, fiind localitatea aleasă de elevii care frecventează şcolile sau...

Inspectorii ISU fac verificări la biserici

Lăcaşurile de cult din judeţ sunt verificate amănunţit de inspectorii ISU, pentru a se asigura că nu există nici un...

Închide