Autostopist beat, tâlhărit şi abandonat în boscheţi

03-autostopNatalia Bumbac

Doi tâlhari periculoşi, de 31 şi 37 de ani, din municipiul Hunedoara, au fost prinşi în urma unei razii a poliţiştilor. Bărbaţii, ambii cu antecedente penale, sunt acuzaţi că au deposedat, prin violenţă, un hunedorean în vârstă de 46 de ani, de două telefoane mobile, un lănţişor din argint cu medalion şi 80 de lei. Vasile Bobriuc şi Gheorghe Trandafir Nonu au fost prinşi după două zile de la producerea faptei.

L-au lăsat în tufişuri
Victima, într-o stare avansată de beţie, a ieşit la drumul dintre Cristur şi municipiul Hunedoara să facă „autostopul”. Nonu şi Bobriuc l-au luat cu autoturismul, spunându-i că merg spre Petroşani. Pe drum însă, tâlharii i-au luat cu forţa bunurile pe care le avea la el, apoi au început să-l lovească, pentru a-l determina să le dea banii şi să le spună codurile PIN de la cardurile bancare. Pentru că victima a deschis portiera şi a vrut să coboare, la intrarea în municipiul Hunedoara, în zona „Izvor”, şoferul a virat spre strada Stufit, oprind maşina. Cei  doi l-au scos din interior pe hunedorean, continuând să îl lovească cu pumnii. Şi, după ce s-au convins că i-au luat toate bunurile pe care le avea asupra sa, l-au abandonat, demarând autoturismul în trombă.
După ce au fost prinşi, Vasile Bobriuc şi Gheorghe Trandafir Nonu au fost duşi cu propunere de arestare preventivă la Judecătoria Hunedoara. Potrivit procurorului Gheorghe Ungureanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, instanţa a dispus arestarea preventivă a bărbaţilor acuzaţi de tâlhărie calificată, decizia judecătorului nefiind definitivă.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare