Autorul scenelor de violență extremă s-a predat poliției hunedorene

Claudiu Roznovan (foto), bărbatul care la finalul anului trecut a snopit în bătaie o femeie și un bărbat, în scara unui bloc din Deva, s-a predat poliției hunedorene.

Au cerut ajutor
Bărbatul era dat în urmărire națională, după ce în ultimele zile ale lui 2022 a fost autorul unor scene de o violență ex­tremă. Imaginile agresiunii au devenit pu­blice, după ce PRO TV a obținut și publicat, filmul violențelor la care oa­menii au fost supuși.
Hunedoreanul fi fost supărat pentru că nu fusese invitat și el la petrecerea or­ganizată de victime, la un local din oraș. Victimele ieșeau din lift pentru a merge la petrecerea la care invitaseră câțiva prieteni. În scara blocului și-a fă­cut însă brusc apariția Claudiu Roznovan, un individ implicat în trecut și în alte dosare penale cu violență. După ce le-a adresat câteva cuvinte, a început să le lovească. Pumnii şi șuturile nu s-au oprit timp de aproximativ 2 minute, chiar dacă vic­timele au căzut și nu mai mișcau. Femeia şi bărbatul s-au ridicat în cele din urmă și au cerut ajutor la 112. Bărbatul a avut nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale, iar pe lângă trau­ma­tismele suferite, fe­meia a rămas și fără un dinte. Cei doi tră­iau tot cu frică că in­dividul i-ar mai putea ataca, deoarece el nu fusese prins.
Acum, el se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva.