ActualitateFlash

Autorul scenelor de violență extremă s-a predat poliției hunedorene

Claudiu Roznovan (foto), bărbatul care la finalul anului trecut a snopit în bătaie o femeie și un bărbat, în scara unui bloc din Deva, s-a predat poliției hunedorene.

Au cerut ajutor
Bărbatul era dat în urmărire națională, după ce în ultimele zile ale lui 2022 a fost autorul unor scene de o violență ex­tremă. Imaginile agresiunii au devenit pu­blice, după ce PRO TV a obținut și publicat, filmul violențelor la care oa­menii au fost supuși.
Hunedoreanul fi fost supărat pentru că nu fusese invitat și el la petrecerea or­ganizată de victime, la un local din oraș. Victimele ieșeau din lift pentru a merge la petrecerea la care invitaseră câțiva prieteni. În scara blocului și-a fă­cut însă brusc apariția Claudiu Roznovan, un individ implicat în trecut și în alte dosare penale cu violență. După ce le-a adresat câteva cuvinte, a început să le lovească. Pumnii şi șuturile nu s-au oprit timp de aproximativ 2 minute, chiar dacă vic­timele au căzut și nu mai mișcau. Femeia şi bărbatul s-au ridicat în cele din urmă și au cerut ajutor la 112. Bărbatul a avut nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale, iar pe lângă trau­ma­tismele suferite, fe­meia a rămas și fără un dinte. Cei doi tră­iau tot cu frică că in­dividul i-ar mai putea ataca, deoarece el nu fusese prins.
Acum, el se află în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Deva.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura