EvenimentFlash

Autorul crimei de la „Cuibul Veseliei”, găsit, dar cercetat în libertate

Poliţiştii au reuşit identificarea autorului în cazul crimei săvârşite în clădirea dezafectată a fostului restaurant „Cuibul Veseliei”, din Deva, unde un om al străzii, Raica Cornel, de 73 de ani, a fost găsit mort.
Presupusul asasin este un alt boschetar, în vârstă de 59 de ani, pe nume Stelian C., persoană fără ocupaţie şi cu antecedente penale. Acesta neagă însă acuzaţiile.
Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara spun că Stelian C. este principalul suspect în cazul omorului comis săptămâna trecută, în clădirea dezafectată din zona Sălii Sportului, din Deva. Un bărbat a fost găsit aici joi, zăcând, fără suflare, într-o baltă de sânge. Cadavrul prezenta urme de violenţă la cap şi pe spate, fiind bătut, cel mai probabil, cu o bâtă de lemn. Faţă de suspect, Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara a luat măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea pentru o perioadă de 30 zile. Şi fiindcă acesta nu îşi recunoaşte faptele, oamenii legii nu au putut stabili, deocamdată, motivul săvârşirii unei astfel de fapte. (C. Ghenea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.