Actualitate

Autorităţile din Statele Unite au refuzat să-l pună sub acuzare pe bătrânul care a salvat un bărbat de la înec şi apoi l-a împuşcat mortal. Care este motivul

Bătrânul care a salvat de la înec un bărbat din apele lacului Keowee, iar apoi l-a împuşcat mortal nu va fi trimis în judecată, au anunţat autorităţile din statul american Carolina de Sud.
Nathan Drew Morgan, în vârstă de 29 de ani, a fost împuşcat de un bărbat de 74 de ani săptămâna trecută, după ce fusese scos din apele lacului Keowee. Autopsia a arătat că Morgan a murit după ce a fost împuşcat în piept la bordul bărcii bărbatului în vârstă, iar biroul şerifului a anunţat că procurorii au stabilit că focul de armă a fost tras în legitimă apărare. Morgan şi o femeie căzuseră de pe un jet ski şi aveau nevoie de ajutor. Nici unul dintre aceştia nu purta veste de salvare şi jet ski-ul se învârtea în cerc. „Bărbatul, după ce a fost salvat, a devenit agitat şi a început să atace cuplul de pe ambarca­ţiu­ne. Anchetatorilor li s-a spus că el ar fi vrut să se întoarcă la jet ski”, a anunţat biroul şerifului Mike Crenshaw, care a declarat pentru pu­blicaţia Journal of Seneca că este posibil ca Morgan să fi fost sub influenţa alcoolului sau drogu­rilor. Totodată, se presupune că femeia care era cu Morgan l-a îm­pins înapoi în apă pentru a calma situaţia, de unde tânărul a fost scos din nou de bărbatul de 74 de ani. Cu toate acestea, Morgan a fost împuşcat ulterior de bătrân, care susţine că „s-a temut pentru viaţa lui şi a soţiei în timpul unui atac”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.