Automobilism. Cupa VTM Lupeni-Straja

19 septembrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Clubul Sportiv Auto Carting Hunedoara, în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local ale municipiului Lupeni, alături de Consiliul judeţean Hunedoara, în parteneriat cu Automobil Clubul Român- Filiala Hunedoara organizează mâine, 21 septembrie 2019, un eveniment sportiv de excepţie, destinat iubitorilor de viteză şi cai putere. Este vorba despre ediţia 2019 a Cupei VTM Lupeni-Straja la automobilism, etapă în cadrul Campionatului judeţean de automobilism.

Aşa cum am anunţat, evenimentul se va desfăşura în cursul zilei de sâmbătă, 21 septembrie, între orele 8:00 şi 17:00. Administraţia locală din municipiul Lupeni informează că, pentru buna desfăşurare a concursului, în intervalul orar menţionat, circulaţia rutieră pe DJ 664 A Lupeni-Straja va fi închisă în data de sâmbătă, 21 septembrie.
Organizatorii invită şi publicul interesat să urmărească această inedită competiţie sportivă care se va desfăşura cu participarea unui număr de 20 de sportivi din judeţele din partea de vest a ţării. Participanţii şi iubitorii acestei discipline sportive vor putea să urmărească cinci manşe, din care două de concurs, în care se vor întrece bolizii pregătiţi pentru această competiţie Festivitatea de premiere a câştigătorilor va avea loc în aceeaşi zi, de la ora 18,00, pe terasa Montana din Staţiunea Straja.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
S-a dat singur de gol

Un şofer băut circula cu luminile de avarie pornite, iar un echipaj de poliţie l-a observat şi a vrut să...

Doi şoferi ucişi pe loc de un TIR între Deva şi Ilia

Doi bărbaţi din judeţul Buzău au murit miercuri noaptea într-un accident care s-a produs pe autostrada A1, între Ilia şi...

I-a furat telefonul şi cardul

O femeie de 51 de ani este acuzată că a intrat într-un magazin şi a lăsat-o pe proprietară fără telefonul...

Închide