Autobergamo vrea să facă primul pas spre event: asalt pentru a treia cupă!

19 martie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Specialista Cupei României la futsal, Autobergamo Deva, vrea să cucerească al treilea trofeu consecutiv, în Final-Four-ul ce va începe azi la Timişoara. Alb-vişiniii vor întâlni în semifinale pe Futsal Klub Odorheiu Secuiesc şi îşi doresc să facă primul pas spre un obiectiv îndrăzneţ, eventul cupă-campionat.

„Cupa e unul din obiectivele noastre!”
De când Cupa României la futsal îşi desfăşoară ultima fază în sistem Final-Four, trofeul a poposit doar în vitrina grupării Autobergamo Deva, trupa alb-vişinie câştigând atât acum doi ani, la Odorheiu Secuiesc, cât şi anul trecut, la Deva. Chiar dacă obiectivul principal din acest sezon e câştigarea  campionatului, echipa pregătită de Florin Ignat nu neglijează Cupa României, dorind să facă eventul, o performanţă care nu a mai fost realizată din sezonul 2012-2013, City’us Tg. Mureş fiind ultima grupare care a cucerit atât cupa cât şi campionatul în acelaşi an competiţional. „Cupa e unul dintre obiectivele noastre în acest sezon. Am zis de la început că trebuie să luăm totul pas cu pas. Primul a venit acum! Sper să mergem apoi din victorie în victorie. Final-Four-ul e o ocazie de a ne apăra trofeul, dar şi un test la finalul căruia să vedem exact unde suntem înaintea play-off-ului Ligii I. Să vedem care ne e valoarea cu adevărat”, a spus antrenorul devean, Florin Ignat.

„Odorhei e un adversar tare!”
În semifinala de azi, care va începe la ora 17.30, Autobergamo va întâlni pe Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, ocupanta locului 3 în clasamentulul Ligii I. În acest sezon, alb-vişiniii au avantajul meciurilor directe în faţa harghitenilor, câştigând pe teren propriu şi remizând în deplasare. „Odorheiu Secuiesc e una dintre cele mai în formă echipe ale campionatului, cu jucători de valoare. E un adversar tare. Dacă vrei să te impui, trebuie să te baţi cu cei mai puternici. Nu conta cu cine jucam în semifinale. Noi trebuie să rămânem concentraţi şi totul va fi bine. ştiu că toată lumea spune că City’us era adversarul ideal, că e o echipă tânără, mult schimbată faţă de sezonul trecut, dar să vedeţi ce meci greu va avea Timişoara luni seară!”, a mai spus Florin Ignat, care are pentru meciul de azi tot lotul valid.

Semifinalele se văd pe Internet, finala la TV
În cealaltă semifinală, se întâlnesc, de la ora 20.00, Informatica Timişoara şi City’us Tg. Mureş. Partidele din semifinale pot fi urmărite în direct pe canalul de Facebook al paginii Futsal România şi pe canalul de youtube Futsal România. Finala Cupei României se va juca mâine, de la ora 20.00, şi va fi transmisă în direct pe postul Digisport 2. (Ovidiu Mănăstire)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
CNS Cetate a muncit din greu pentru trei puncte esenţiale

Gruparea din reşedinţa judeţului a obţinut prima victorie în deplasare a returului, impunându-se cu 2-1 pe terenul echipei Pandurii II...

Cartea „Ham-Ham, Miau-Miau şi semnele de circulaţie”, lansată la Simeria

Sala de conferinţe a Parcului de Afaceri din Simeria a găzduit un eveniment organizat de Biblioteca Judeţeană „Ovid Densusianu” în...

Razie la braconieri cinegetici din Valea Jiului

       Nu mai puţin de opt persoane din Valea Jiului sunt cercetate într-un dosar penal ce vizează comiterea...

Închide