Categories: Sport

Autobergamo Under 19 a pierdut ultimul meci al anului

Echipa de tineret a clubului Autobergamo Deva a fost învinsă în ultima partidă oficială a anului 2016, cedând, scor 3-6, pe terenul grupării Informatica Timişoara, în etapa a VI-a a seriei 5 din campionatul naţional Under 19 la futsal. Astfel, trupa antrenată de Claudiu Ghiura ocupă locul 3 în grupă, la patru puncte de gruparea bănăţeană şi de Muncitorul Reşiţa.

Devenii cu ratările, gazdele cu golurile
Tinerii deveni au mers la Timişoara cu gândul la victorie şi în debutul meciului au ratat patru mari ocazii. Gazdele au făcut însă un joc pragmatic, marcând de trei ori până la pauză. În partea secundă, Autobergamo a redus din diferenţă prin Raul Ţuligă, dar Timişoara a refăcut diferenţa de trei goluri. Aceiaşi Ţuligă şi Fiţ au adus trupa alb-vişinie la un singur gol diferenţă dar în final, Autobergamo Under 19 a comis mai multe faulturi, fiind penalizată cu cinci lovituri de la 10 metri la rând. Darius Savu a apărat trei dintre ele dar a fost învins de două ori şi Informatica Under 19 s-a impus cu 6-3. Gruparea de pe Bega a preluat şefia în seria 5 a campionatului naţional Under 19, cu 13 puncte, la egalitate cu Muncitorul Reşiţa. Autobergamo Deva ocupă locul 3 în grupă, cu nouă puncte.

Cred în calificare
Chiar dacă distanţa faţă de primele clasate a crescut, antrenorul Claudiu Ghiura consideră că şansele de calificare în faza următoare sunt intacte. „Am făcut cel mai bun joc al nostru, dominând şi având o posesie superioară. Pe final, arbitrii au acordat foarte uşor cinci lovituri de penalitate şi astfel s-a scris soarta jocului. Consider însă că şansele de calificare rămân intacte, mai avem şase meciuri de jucat”, a spus Ghiura, care la Timişoara i-a folosit pe Savu – Ţuligă, Fiţ, Moglan, Kovacs, Damian, Mihalache şi Grosu. Tânăra echipă deveană a intrat în vacanţă, urmând să reia pregătirile în 15 ianuarie. A doua parte a sezonului va începe în 5 martie, Autobergamo Under 19 urmând să joace în deplasare, cu Muncitorul Reşiţa. (Ovidiu Mănăstire)

Mesagerul Hunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

S-a pus de o alianță a săracilor cu duhul. Gurile rele din capitala regiunii cu…

21 de ore ago

Bulina albă

Timeea Ștefănescu, sportivă din municipiul Vulcan Pentru că a obținut două medalii de argint și…

21 de ore ago

Bulina neagră

Dănuț R., din municipiul Lupeni Pentru că a fost trimis în judecată de către procurori,…

21 de ore ago

Primăria Șoimuș, bună de plată!

Au primit bani pentru refacerea comunei după calamități, dar i-au folosit pe altceva Primăria Șoimuș…

21 de ore ago

Motivele pentru care anchetatorii lui Traian Berbeceanu au fost achitați de judecători. „Modalitatea în care și-au exercitat atribuțiile a fost una extrem de deficitară”

Procurorul Ioan Mureșan (foto dreapta), achi­tat pentru abuz în serviciu, repre­siune nedreaptă și fals intelectual,…

21 de ore ago

Conducerea din Dobra a dat lovitura, din nou

Magdalena Șerban Odată utilizată, apa potabilă devine apă uzată. Sistemul de canalizare este folosit pentru…

22 de ore ago