Autobergamo joacă ultimul meci în Liga I înaintea participării în Elite Round din UEFA Futsal Cup

Liderul Ligii I de futsal va juca azi a treia partidă la rând în deplasare, urmând să întâlnească pe Imperial Wet Miercurea Ciuc. Va fi ultima partidă în competiţia internă pentru campioni, înaintea meciurilor din grupa de Elite Round UEFA Futsal Cup de la Madrid, de săptămâna viitoare.

Odorheiu Secuiesc este tot mai aproape de deveni
Cu trei succese în ultimele trei partide din Liga I, Autobergamo Deva nu-şi poate propune decât obţinerea celor trei puncte din deplasarea de la Miercurea Ciuc. Alb-vişiniii „simt în ceafă răsuflarea” celor de la Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, echipă cu care se află la egalitate de puncte, harghitenii apropiindu-se de diferenţa de golaveraj a liderului după victoria record din etapa precedentă, 24-3 cu Muncitorul Reşiţa.

Gazdele de azi, surpriza plăcută a campionatului
Trupa lui Marcos Angulo este favorită pentru duelul de la Miercurea Ciuc, chiar dacă Imperial Wet este una din surprizele plăcute ale campionatului, ocupând locul 5 în clasament, însă la mare distanţă de cvartetul fruntaş. În partida tur, trupa antrenată de Lorand Szocs a dat o replică bună devenilor, fiind învinsă cu 5-0, la primul meci a lui Marcos Angulo pe banca lui Autobergamo. Partida Imperial Wet Miercurea Ciuc – Autobergamo Deva se joacă azi, începând cu ora 19.00, în Sala Sporturilor din Miercurea Ciuc. Meciul poate fi urmărit în direct pe Internet pe pagina de Facebook – Futsal România şi pe canalul de Youtube – Futsal România. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina albă 17.11.2017

Mircea Alic jr., antrenor CS Hunedoara

Gura lumii 17.11.2017

Vorbesc cei din lumea sportului cu balonul rotund din judeţul nostru că nu peste puţină vreme vom asista la primul

Transportul public din Deva se va face cu autobuze electrice

Primăria Deva îşi propune, ca de anul viitor, transportul public din municipiu să se realizeze cu autobuze electrice, serviciul urmând

Închide