Sport

Autobergamo Deva merge mai departe

Pivotul spaniol Toni Hinojosa Montero (foto) a părăsit-o pe Autobergamo Deva și a semnat în țara sa natală. Hinojosa s-a alăturat devenilor la mijlocul recent încheiatului sezon, în speranța că echipa de sub Cetate va cuceri măcar un trofeu, ceea ce nu s-a întâmplat.

Bețe-n roate
Autobergamo Deva a pierdut atât finala campionatului, cât și a Cupei României, în fața lui United Galați, iar conducerea clubului a refuzat orice fel de declarații de presă după finalul se­zo­nului. Președintele Dorin Popa a pos­tat atunci un mesaj pe rețelele de so­cia­lizare, precizând că trebuie să se gân­dească foarte bine la viitorul echipei.
Hinojosa, care anterior jucase în România și la Informatica Timisoara, a ales o nou-promovată în Segunda Division din Spania, Sala 5 Martorell. Rămân însă alături de echipa din Deva și în sezonul viitor, tinerii jucători Sergiu Gavrilă și Denis Boldor, ce urmează să a­pere culorile clubului FC Autobergamo.
Dorin Popa, președintele clubului devean, încă supărat pentru rezultatele din vechiul sezon, a scris pe rețelele de socializare: “Dragi deveni, suporteri ai noștri, cu toate greutățile și bețele în roți puse de terți, (nota redacției:nu a precizat care sunt acești terți și care bețele din roți) nu vă puteam dezamăgi… Proiectul Autobergamo Deva CONTINUĂ! Va fi un sezon greu din toate punctele de vedere, vom fi nevoiți să strângem cureaua și să gestionăm optim acest moment. Dar, de aceea, mă aflu la conducerea Autobergamo pentru al 10 an de muncă neîntreruptă fără concedii!!! Dar, împreună vom răzbi! Hai Autobergamo!…Totul pentru Deva… “
Cu siguranță că Autobergamo Deva trece prin momente dificile, cu plecări și reveniri ale unora dintre jucători, cu înfrângeri și cu ratări de obiective, dar este important că Primăria municipiului Deva rămâne alături de Autobergamo chiar și în aceste condiții.