Aurel Rişcuţa, dus cu mandat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Astăzi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) va avea un nou termen dosarul în care sunt judecaţi comisarul şef Traian Berbeceanu şi acuzatorii săi, Ioan Mureşan, Nicolae Cean şi Alin Muntean. Termen la care instanţa a dispus aducerea lui Aurel Rişcuţa, fost inspector şef adjunct al IPJ Hunedoara cu mandat „manu militari”, adică însoţit de poliţişti.

Rişcuţa va fi dus să dea declaraţii în faţa magistraţilor având calitatea de martor în dosar. Aurel Rişcuţa a mai fost citat pentru audieri la alte două termene, dar nu s-a prezentat. Din acest motiv, instanţa a dispus, la unul dintre termenele anterioare, amendarea acestuia cu 1.000 de lei şi aducerea sa cu mandat.
În rechizitoriul întocmit de DNA, în care acuzatorii lui Berbeceanu sunt învinuiţi de abuz în serviciu, represiune nedreaptă, fostul poliţist hunedorean este descris ca fiind prieten cu Nicolae Cean. Procurorii arată că Aurel Rişcuţa ar fi transmis diverse mesaje către unele persoane care au fost audiate în calitate de martori atunci când a fost construit dosarul pentru care a fost arestat fostul şef al BCCO Alba. La termenul de astăzi de la ÎCCJ a fost citat pentru a fi audiat hunedoreanul Dan Balint, un om de afaceri din judeţ. (N. Bumbac)

9 comentarii la „Aurel Rişcuţa, dus cu mandat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

 • 3 noiembrie 2015 la 23:13
  Permalink

  Aurel Riscuta a fost omul lui Margan. L-a scapat de multe dosare. A si primit in schimb bani si femei. Nu e corect ca are calitatea de martor. Trebuia sa fie inculpat. Se vede cum sfideaza justitia. E o jigodie si un tepar.

 • 4 noiembrie 2015 la 10:41
  Permalink

  Frace sau care invidios mai esti… mai lasane sluga ce esti… nu ne intereseaza nici de pera nici de margan… nu esti interesant…am vazut ai incercat … acum dute… nu crede nimeni ca ala de scrie comm e pera… te mintit pe tine baderca si restu sa scri pe aici ca si cum iai face prob la pera… dute rpd acasa sa nu cada turnu pe tine ;)))))… ati vazut ca nu va mai primeste pol cu comm de pe fb si acum scrieti aici…

 • 4 noiembrie 2015 la 12:35
  Permalink

  ,,Baderca,, analfabetule. Sluga lui Perasifon. Sifoanelor. Puscariasilor. Sa-mi s….i p..a. ,,femeilor,,. Pera are frica de Margan de se pisa pw el cind il vede. Bulangiilor.

 • 4 noiembrie 2015 la 20:49
  Permalink

  Riscuta cum a fost sa fii dus la Bucuresti cu mandat? Ti-au pus militienii catuse? Paduche ce esti.

 • 4 noiembrie 2015 la 22:47
  Permalink

  Frace ti foame ai grija sa nu cada trunu cu tine saracule … sluga :)))) ma crapati de ciuda ca mergeti la pusc… pai voi cautati cearta si dupaia rupeti garda :)))))) apropo dale sa sara SOKA :)))))))))))

 • 5 noiembrie 2015 la 3:31
  Permalink

  DAR DE DIACONU MARIAN NU SPUNETI NIMIC CARE SE DADEA MARE KARATIST APOI LA PUSCARIE ERA CA O FETITA SI CAND A IESIT MERGEA LA BISERICA HUUUU FATA DE MARIAN

 • 5 noiembrie 2015 la 9:48
  Permalink

  Ba Bulangiilor de ,,Baderca,, si Lupu,,. Nu mai vorbiti in anonimat. Lasilor. Cit despre Pera si Riscuta : doua jeguri. Sifoane si excroci.

 • 5 noiembrie 2015 la 11:50
  Permalink

  Coco dute si lasane … cat despre Diaconu :))))) mare antrenor de karate si omu i degeaba si colaborator… sta inchis in casa

 • 5 noiembrie 2015 la 13:51
  Permalink

  Ba ,,Baderca,, esti un analfabet si un bulangiu. Sa-mi s..i p..a. praduiala ce esti

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.