Sport

Aur și bronz pentru atleții juniori hunedoreni

Sala de atletism din Complexul Spor­tiv Național “Lia Manoliu“ din București a găz­duit în perioada 18-20 martie întrecerile finale ale Campio­na­tului Național pentru juniori și ca­deți U20.

Selecția loturilor
Etapa este un important criteriu de se­lec­ție pentru alcătuirea loturilor cu care România va participa la întrecerile internaționale care vor fi organizate în perioada următoare.
Juniorul devean Raul Manuel Dan, legitimat la CSM Deva, pregătit de prof. Cornelia Juratoni (foto) a reușit să cu­ce­rească două medalii la aceste cam­pio­nate, ambele de argint. Prima dintre aces­tea a fost în proba de 1.500 m, pe care atletul din Deva a încheiat-o cu tim­pul de 4:03.93 iar cea de a doua în proba de 3.000 m, cu timpul de 8:50.74. Adelin Daniel Pop, legitimat la CSS Hunedoara, cu dublă legitimare la CSM Vatra Dornei, pregătit de Ștefan Beregszaszy, a încheiat competiția cucerind o medalie de bronz în proba de 1.500 m cu timpul de 4:06.27.
Foarte aproape de podiumul de premiere, clasându-se pe locul IV la aceste întreceri, au fost Eric Daniel Rus în finala probei de 3.000 m și Elisa Xandra Marisia Enache (ambii legitimați la LPS Cetate Deva) la săritura în înăl­țime și Ionut Dorin Huțanu (dublă legiti­mare CSS Hunedoara/CSM Dorna Vatra Dornei) la 800 m.
Petrina Pivniceru (CSS Hunedoara )
s-a clasat pe locul V în finale, atât la la 60 m cât și la 200 m, ca și Eva Eliza Alzner (LPS Cetate Deva) la săritura în înălțime.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura