AUR pornește tăvălugul protestelor!

Adriana Năstase

Protestele față de măsurile luate de guvernanți au început. Urmează altele și altele. Lucrurile de­generează, iar patrioții dau în clocot. Un exemplu este cel al membrilor AUR, care vor organiza în 2 octombrie un protest la București.

Nu sunt împotriva vaccinării anti Covid
„România are nevoie de noi toți, de noi cei care încă mai credem în valorile democrației, în drep­turile și libertățile cetățenești, în puterea noastră de a alege!
Guvernul trebuie să ne ofere soluții, nu obligații, iar astăzi, asistăm la o prăbușire aproape definitivă a unei țări frumoase, cu oameni minunați, dar care din păcate este ignorată de cei ce ar trebui să ne fie lideri, nu dictatori.
Nu protestăm împotriva vaccinului, protestăm pentru dreptul nostru de a alege, pentru dreptul la sănătate, pentru dreptul de a spune “NU”!
NU creșterilor de prețuri! NU pensiilor mici! NU obigativității de a face vaccinul! NU corupției! NU sistemului de sănătate distrus! NU incompetenței! NU abuzurilor!
Vino și tu alături de noi pentru a spune într-un singur glas: “SUNT ROMÂN ȘI ROMÂNIA ESTE ȘI A MEA. AM DREPTURI!”
Sâmbăta, 2 octombrie 2021, vă așteptăm pe toți cei care vreți o ROMÂNIE mai bună, la ora 08:00, în față la Hotel Deva, pentru ca împreună să par­ticipăm la protestul care va avea loc la București, începând cu ora 17:00!
DREPTATE PENTRU ROMÂNIA!“, susține Tiberiu Bârstan, președintele organizației județene Hu­nedoara a AUR.

„Luați atitudine!”
„Pe 2 octombrie ne întâlnim în Piața Universității, la ora 17.00?
Eu vin cu toata familia.Tu vii acolo? Arată că iți pasă și că te deranjează măsurile idioate și ilogice luate de acești derbedei politici.Arată că și românii pot fi puternici.
S-a demonstrat asta și în decembrie 1989. Își bat joc de noi niște ticăloși care fac congres cu 5.000 de oameni.Niște agramați și incompetenți.
Slugile unora care vor să stabileasca noua ordine mondială.
Greutățile care o să vină peste noi,ne vor ruina pe toți. Afaceri, vise, planuri, viitor. Nu putem să fim indiferenți și nepăsători la așa ceva.Avem familie, copii. Ai lor studiază sau fac afaceri în Occident. Sunt asigurați pe viată, prin hoțiile și manevrele economice făcute în România.Totul pe spatele nostru. Noi să mai plătim și acum factura? Să o platească ei. Noi suntem aici. Ne dorim să TRĂIM aici. Ce facem?Aici nu este vorba de partide. Este vorba de noi.
Nu mai lăsați pe alți să decidă pentru voi. Luați atitudine și implicați-vă”, susține Tiberiu Bârstan, liderul județean al AUR.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.