ActualitatePolitica si administratie

Audiențele revin la normal la Primăria Hunedoara

Primarul din Hunedoara anunță că șefii in­stituției vor face audieri cu prezența fizică a cetățenilor. Astfel, de marți, 7 de­cembrie 2021, se reiau audienţele cu pre­zenţă fizică la sediul Primăriei municipiului Hunedoara.
Audienţele se vor derula după următorul program: primar – Dan Bobouţanu – mier­curi de la ora 09.00, viceprimar – Cătălin Florin Olar – joi de la ora 09.00, secretar ge­neral – Laslău Militon Dănuţ – vineri de la ora 09.00. De asemenea, vor susține audiențe și directorul Direcţiei de Gospodărire Ur­bană, Adrian Stoenescu, vinerea de la ora 09.00, directorul Direcţiei de Asistenţă So­cială, Tiberiu Furca, marțea de la ora 09.00, directorul Poliţiei Locale, Marius Răducu Pasc, marțea de la ora 09.00.
Înscrierile în audiență se fac prin tri­mi­te­rea unui e-mail la adresa: [email protected], prin completarea unei cereri tipizate la sediul instituției, sau telefonic la nr. de telefon: 0254 711 955, 0254 716 322 int. 225.
Formularele necesare şi informaţii su­pli­men­tare sunt disponibile pe site-ul Pri­mă­riei municipiului Hunedoara (https://www.primariahunedoara.ro/ro/primaria/audiente). (A.N.)

One thought on “Audiențele revin la normal la Primăria Hunedoara

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura